L’eurodiputat de la Coalició Compromís, Jordi Sebastià, ha donat suport al col·lectiu de Mislata de cara a les properes eleccions municipals i autonòmiques del 24 de maig. La presència de Sebastià ha servit per que, malgrat les altes temperatures, la formació convocarà un significatiu grup de veïns a la plaça Príncep d’Asturies, per parlar i raonar sobre el futur que ens espera després dels propers comicis electorals.

Sebastià que anteriorment va ser alcalde de Burjassot, es coneixedor de les mancances que patim les poblacions de l’horta i ha defès la necessària presència de Compromís en l’Ajuntament de Mislata: “Ja és hora de demostrar que es poden fer les coses d’una manera diferent, al meu poble ja ho poguérem fer ara toca a Mislata” Sebastià ha deixat clar que “Mislata necessita Compromís. Els veïns heu de confiar en este col·lectiu treballador i amb idees noves per a que tot canvie a millor. Conec el seu treball de primera persona, ja que he dut propostes de Mislata a Europa”. 

En esta mateixa línia, tant Sebastià com Javier Gil, han coincidit en potenciar les virtuts desaprofitades de Mislata: “Tenim un comerç local que necessita ser escoltat i rebre suport per consolidar-se amb una bona estratègia” ha apuntat Gil, que a més, té clar el símptoma que pateix Mislata actualment: “Som una vila anestesiada conscientment per que el senyor Bielsa no vol un poble crític que li diga que fa bé i que fa mal. Tant el comerç com el teixit associatiu: esportiu, social i cultural… ho tenen clar, Mislata vol despertar i créixer”

Tant mateix, este acte va estar amenitzat per la colla de dolçainers Estrel·la Roja, que van recorre en un cercavila els principals carrers del municipi, amb l’objectiu de donar a conèixer la candidatura de Compromís per Mislata.