Compromís Mislata va organitzar el seu primer acte de campanya a la plaça Music Ramón Ibars. Un acte obert al públic que va tindre una gran acollida pels mislaters i mislateres que van omplir la plaça amb vora 400 persones sentint les paraules que començaran el canvi dels nostres candidats.

Mónica Oltra, candidata a la Generalitat Valenciana per la Coalició Compromís, ha mostrat el seu suport a Javier Gil, candidat a l’alcaldia de Mislata, de cara a les properes eleccions municipals. Oltra ha defensat la importància d’obtindre representació en d’un poble tan representatiu de l’horta: “Mislata mereix tindre a Compromís  a l’ajuntament per garantir el canvi i la transparència que la ciutadania reclama. Compromís es l’única opció valenciana per reivindicar amb valentia que Mislata es una ciutat amb moltíssim potencial”.

Foto2

Mónica Oltra, en un emotiu i contundent discurs, ha aprofitat per a recordar que els Pactes com el de la Sanitat s’han d’acomplir, que han sigut el PP i el PSOE els que ens han llevat el transporta als mislaters, al temps que ha aprofitat per a recordar els seus lligams familiars amb la Vila, davant un públic entregat amb el canvi.

Foto1

Per la seua banda, Javier Gil ha convidat als veïns de Mislata a descobrir l’ADN de la coalició al municipi: “el nostre compromís a Mislata és continuar sent gent amb valentia: Transparents, constructius, participatius, amb idees, preparació i ganes de treballar per la nostra vila i canviar les coses”.

Ambdós ponents, en les seues intervencions, han coincidit en denunciar el costant oblit al que Mislata ha sigut sotmès pel govern autonòmic del PP en les seues reivindicacions. Així,  també han evidenciat, amb dates i documents,  la faràndula buida pròpia del PSOE  local durant els últims quatre anys de govern, on, com bé ha recordat Gil, han incomplit més del 50% del seu programa.

La aplicació de polítiques socials d’emergència per a la població en risc d’exclusió  i mesures en educació com les escoletes de 0 a 3 anys, estratègies de comerç, joventut i esport, així com la exigència de  modernització i millores de infraestructures i serveis concrets entre altres, son les cartes de presentació de Compromís per al municipi de Mislata, on es presenta una candidatura municipal repleta de joventut, gent preparada i amb un perfil consolidat dins del teixit social del municipi.

La presencia de Mònica Oltra a Mislata ha comportat un èxit de convocatòria en el primer acte de la campanya electoral de la coalició.  De fet, la plaça  Music Ibars ha estat plena de joves, adults i majors, tots ells motivats davant el propòsit de  mostrar la seua confiança  a la coalició valencianista, que opta en estes eleccions a aconseguir representació significativa al consistori de Mislata i governar a la Generalitat.