Amb la tradicional enganxada de cartells de ahir a la nit a les 00:00 va començar la que serà la campanya electoral que el proper 24 de maig porte, per primera vegada, a un representant de Compromís a l’Ajuntament de Mislata. Un inici il·lusionant amb molta feina per davant però amb la força d’un gran equip humà encapçalat per Javier Gil i Carmen González que van a deixar-se la pell per canviar Mislata.

Des de hui mateix tots els ciutadans poden consultar les nostres propostes a la web. Un ambiciós programa que ha estat configurat amb el treball de tots els veïns de Mislata, amb els quals ens hem reunit i seguim fent-ho per nodrir les nostres propostes de les necessitats de mislaters i mislateres. Polítiques de Joventut, una defensa de la Sanitat Pública, Accés a l’habitatge, ajuda a les famílies amb les escoles de 0 a 3 anys…

Captura de pantalla 2015-05-06 a la(s) 11.29.20

Estes són algunes de les propostes que anirem definint durant els propers dies i que presentarem hui divendres 8 de maig al nostre acte d’inici de campanya. Una presentació a peu de carrer, a la plaça Músic Ramón Ibars, a les 20 hores i amb la participació del nostre candidat a l’alcaldia, Javier Gil i la candidata a la Presidència de la Generalitat Valenciana, Mónica Oltra.

T’esperem a peu de carrer. Amb la il·lusió de recuperar el somriure, de canviar el nostre municipi, per una Mislata amb Compromís.