Compromís per Mislata realitzarà el seu acte de cloenda de campanya a la Plaça del País Valencià este dijous 21 de maig des de les 20.00 hores amb la presència de Javier Gil, candidat a l’alcaldia de Mislata i els candidats per la província de València, Isaura Navarro i Fran Ferri.

Per a este acte de cloenda de campanya s’ha tornat a optar pel carrer. Compromís per Mislata ha recorregut les principals places del municipi per fer campanya i donar a conèixer les seues propostes. Mónica Oltra va omplir la plaça del Músic Ramón Ibars, en el primer acte de campanya, mentre que Jordi Sebastià va congregar un nombre significatiu de persones malgrat les temperatures de més de 40 graus en el segon dels actes. Un símptoma que Compromís per Mislata està pel contacte amb la gent i que els mislaters i mislateres volen escoltar les nostres propostes de canvi per al municipi i a la Generalitat.

Per este tercer i últim acte a la plaça del País Valencià tornarem a comptar amb l’animació de la colla de dolçaina i tabalet Estrel·la Roja de Benimaclet, que segur ens dóna sort de cara a ser decisius en el govern de Mislata durant els pròxims quatre anys, portant les propostes per a les persones, ecologistes i valencianes. Tots junts aconseguirem omplir les urnes de somriures el 24 de maig.

T’esperem, a les 20.00 hores, a la Plaça del País Valencià, amb Javier Gil, Isaura Navarro i Fran Ferri. Tenim un Compromís.