El partit socialista fuig del debat i no respon a les qüestions directes del regidor Javier Gil

Un cop més i ja van molts el partit socialista de Mislata encapçalat per Fernández Bielsa converteix el ple en una farsa vergonyosa i no contesta a cap de les preguntes concretes relacionades amb la seguretat del pàrquing habilitat com a recinte firal on tingueren lloc les actuacions musicals de les festes populars del passat mes d’agost. La falta de transparència, de tarannà democràtic i d’una mínima cultura democràtica evidencia que a l’equip de govern li manca tanta responsabilitat i coneixements en matèria legal com li sobra sobèrbia i opacitat.

No han contestat encara a preguntes clares i concretes com si varen complir la normativa autonòmica vigent i aplicable, com tampoc aclareixen, amagant-se en la judicialització del cas, a cap de les preguntes de Compromís sobre el luctuós accident del 4 de gener d’enguany.

Bielsa ha instal·lat en la irresponsabilitat i en l’ocultació de dades i roman amagat darrere d’una majoria al ple que li permet fins i tot abusar de la seua posició com a alcalde. Ahir aprofitant la seua posició de moderador va intervenir en termes propagandístics al final d’aquest, atorgant-se el temps que li va semblar per fer una intervenció absolutament subjectiva i electoralista que encara que ell no se’n adone el que evidencia és que tot allò de cert valor i trellat que es fa en Mislata és per inversió del govern del Botànic i que els recursos de l’ajuntament només s’utilitzen per a festes, pompes, picadetes i propaganda molt ben pagada a mitjans de comunicació, molts d’ells de nul impacte i audiència.

El fet que ni tan sols feren servir el torn llarg de paraula a les mocions demostra la supèrbia i la falta de voluntat d’explicar allò que fan. Que l’assumpte de l’accident de l’unflable fora despatxat en menys de quatre minuts per la portaveu socialista, sense donar cap informació ni ensenyar cap document, demostra que han convertit el ple de l’ajuntament, què és el lloc on han de donar explicacions, en un tràmit pel qual passen únicament perquè estan obligats per la llei.

Per al PSOE de Mislata tot allò què no és il·legal ho assoleixen com si fou ben fet i volen ser alhora govern i supervisors ells mateixos de la seua fosca gestió.

Compromís continuarà assenyalant les polítiques i actuacions despòtiques i antidemocràtiques del Bielsisme i no pararà en la seua tasca legítima i democràtica de supervisar i assenyalar les males praxis habituals del govern de Bielsa, el més irresponsable i fosc que mai ha tingut la nostra ciutat.