El candidat a l’alcaldia de Mislata, Javier Gil, va mantenir una primera presa de contacte amb la Coordinadora Veïnal de Mislata que agrupa totes les associacions de veïns del municipi. Una cita ineludible per poder recollir les necessitats dels mislaters i mislateres mitjançant els seus representants, així com per comentar el nostre programa electoral i plantejar les propostes de Compromís per Mislata.

Entre les propostes de Compromís per Mislata està el compliment del Pacte per la Sanitat, un acord que ja està signat pel nostre portaveu i candidat a l’alcaldia, Javier Gil i la candidata a la Generalitat, Monica Oltra amb Julián Martínez, portaveu de la Coordinadora Veïnal i el Pacte per la Sanitat.

A la reunió Javier Gil va prendre bona nota de les necessitats dels veïns i veïnes a través dels seus representants, tenint l’oportunitat de poder destacar les propostes que en matèria d’ocupació, sanitat, joventut, entre d’altres, plantejem des de la nostra formació.

Una interessant reunió de les que estem mantenint durant estes setmanes. Una manera d’enriquir el programa de Compromís per Mislata que molt prompte posarem negre sobre blanc a la nostra pàgina web a disposició de tots els mislaters i mislateres.