Este Dijous 23 d’abril, a les 19.30h al Centre Jove de Mislata, el diputat a les Corts per Compromís, Joan Baldoví debatrà amb els assistents al voltant de les iniciatives presentades al Congrés durant esta legislatura, moltes d’elles han estat vinculades al poble de Mislata. Un treball constant des de la Coalició Compromís,  en busca de donar veu a totes les reivindicacions i millores que el poble de Mislata requerix.

Aprofitant la presencia de Joan Baldoví durant el mateix acte, es presentarà la candidatura de Compromís per Mislata a les eleccions municipals del 24 de maig de 2015 que liderarà Javier Gil.

  • Lloc: Centre Jove el Mercat de Mislata, al carrer Major 36 b.
  • Dia: Este dijous 23 d’abril
  • Horari: 19:30 hores, fins a les 20:45 hores.
  • L’entrada es oberta per a tots i totes

Prepara les teues preguntes per a Baldoví, fes les teues propostes per a canviar Mislata, junts podem aconseguir que el nostre poble abandone la foscor i torne a somriure. Vine a coneixer als homes i dones de Compromís per Mislata al Centre Jove el Mercat del carrer major. T’esperem i, per damunt de tot, t’escoltem i donem véu, al nostre municipi, a València i a Madrid, amb la presencia del diputat Joan Baldoví.