Una solució de conjunt, racional, pràctica i possible per al problema de l’aparcament nocturn però també el diürn en Mislata.
 Per a Compromís tindre quasi mil places d’aparcament buides és una xifra que no ens podem permetre. A hores d’ara la nefasta gestió popular ha facilitat pàrkings buits a l’avinguda Príncep d’Astúries, a la Plaça País Valencià i al carrer Lepanto, a més del que a partir de la pròxima legislatura el pàrking de la Plaça Músic Ramón Ibars començarà a funcionar. Total 4 pàrquings infrautilitzats per que el PP solament vol vendre’ls però que pràcticament ningú vol comprar i que ha suposat una despesa superior als 20 milions d’euros, quan inicialment no ens anava a constar res.
Carles Muñoz Soria indica que Compromís va proposar fer un nombre de 50 places en rotació per al comerç en horari diürn de 9 del matí a 9 de la vesprada. Eixes places estarien a disposició de tot el comerç i els seus clients. Eixes mateixes places serien en lloguer per als residents més pròxims, només en horari nocturn i diumenges en tots els pàrquings llevat del de la plaça Músic Ibars-Avinguda del Sud, que serien dos plantes senceres (200 places) en el mètode de rotació. Amb la resta de places la proposta-prioritat de Compromís és el lloguer  a preus accessibles. Amb esta proposta els pàrkings tindran l’ utilitat per al que varen ser creats i no estaran les places buides, donarem servei al comerç i als veïns i veïnes usuaris d’automòbil
Per al candidat a l’Alcaldia de compromís Muñoz Soria, Mislata mereix una gestió millor i nosaltres tenim propostes per a treballar per fer una ciutat millor. La nostra prioritat és crear llocs de treball i el comerç i les empreses necessiten places de lloguer en rotació. Per tant esta proposta ajuda tant el nostre teixit comercial de la xicoteta empresa i soluciona també el problema actual d’uns pàrquings buits.