De l’ultimatum oportunista (vint dies) que Corredera va donar al Conseller de Sanitat Cervera per a que es pose a treballar ja solament queden 14, i eixos mateixa són els que te per a dimitir i deixar de causar problemes a la població

La necessitat de solucions immediates per la urgència en l’assistència sanitària de Mislata ha determinat una vegada més a la Coordinadora Veïnal a convocar manifestacions per exigir el compliment dels acords amb la Conselleria de Sanitat de Cervera. Ahir milers de ciutadans i ciutadanes eixíem al carrer sota l’eslògan “Tots units per la sanitat de Mislata” per recordar que més d’un any després encara estem esperant solucions.
El Candidat de Compromís per Mislata a l’Alcaldia Carles Muñoz Soria ha indicat que les solucions sanitàries no poden esperar més i els ultimàtums oportunistes han de tindre un cost en referència a les desafortunats i increïbles paraules del Sr. Corredera. Muñoz Soria s’ha manifestat en este sentit en defensa de la sanitat pública i de qualitat com també ho feien ahir milers de ciutadans i ciutadanes pels carrers de Mislata explicitant la fatal deriva de l’antic hospital militar Vázquez Bernabé, però també de l’Hospital de Manises gestionat per Sanitas.
Compromís per Mislata que va eixir amb pancarta de la coalició per tal de denunciar l’incompliment dels acords i demandar solucions participarà la setmana vinent en les converses que han de determinar una aposta conjunta de tota la societat de la vila per a plantejar una alternativa a l’àrea de salut de Manises.