Compromís per Mislata va participar al debat obert convocat per part del Consell de la Joventut de Mislata, de cara a plantejar i valorar les diferents matèries dedicades a la joventut de la vila.

L’accés al món laboral i a la vivenda, els espais per als joves, les alternatives d’oci i per damunt de tot, la transparència i lògica distribució dels pressupostos locals de cara a fer coses beneficioses en clau de joventut, han sigut fets de relevancia en el debat per part del cap de llista de la coalició Compromís per Mislata, Javier Gil, qui ha representat la col.lectiu al debat.

Les propostes del govern defensades pel seu representant jove, Fernandez Bielsa no va estar amb els joves en este dia, no han fet més que demostrar la necessitat d’aplicar idees noves que renoven la política municipal i generen alternatives viables com defensem  des de Compromís

Davant tot estos àmbits i qüestions plantejades en el debat sobre polítiques de joventut,  Javier Gil, candidat a l’alcaldia,  ha evidenciat que el primordial comença per la transparència dels pressupostos i la igualtat de tracte a totes les associacions juvenils. Des de Compromís anem a escoltar-les i a donar veu a totes les demandes dels joves, ja que ells i elles son realitat i no a soles el futur. S’ha de simplificar la burocràcia i donar solucions a tot allò que reivindiquen i que al debat, des de Compromís hem descobert que ganes de treballar, es pot aconseguir. En definitiva, s’ha d’escoltar als joves i que ens ajuden amb les seues idees a fer una societat participativa i amb veu pròpia”.

En breu penjarem el nostre programa electoral a la plana web on podreu visitar les mesures en materia de Joventut entre d’altres.