La decisió del PP d’afegir-se a última hora a la firma és hipòcrita i en clau electoral ja que no solament no ha aportat res, ni creu en les demandes, sinó que a més sap que no complirà res d’allò pactat

Compromís per Mislata en la defensa d’una sanitat universal de qualitat i pública -que res te a vore amb la practicada pel PP de privatitzacions i condicicions laborals deficitàries-, ha participat de les reivindicacions veïnals que han possibilitat un consens que recullen majoritàriament les demandes que compartim. És per això que firmem un acord que entenem positiu per a Mislata. I en este mateix sentit considerem que les continuades mentides del Sr. Corredera, juntament als incompliments del Conseller de Sanitat dels acords pactats els deslegitimen per a participar del consens i de qualsevol acord conjunt ja que implica unes responsabilitats que no han assumit.
Segons el Candidat per Compromís a l’Alcaldia de Mislata Carles Muñoz Soria actuant amb responsabilitat amb la població de Mislata participem d’esta firma d’un acord conjunt encaminada a la millora de les condicions sanitàries. Dir no a l’hospital de Manises implica la demanada d’una sanitat pública de qualitat que s’ha demostrat la millor opció en la prestació dels serveis sanitaris.
En este sentit Compromís per Mislata seguirà participant en quantes accions s’organitzen d’ara endavant (com ja venim fent-ho) per aconseguir una sanitat de qualitat.