La coalició valencianista insta a obrir els mateixos amb tots els requisits sanitaris previstos per normativa covid i a més, millorar la oferta per tal d’afavorir la conciliació de les famílies de Mislata

Compromís per Mislata presentarà al pròxim ple municipal una proposta per ampliar l’oferta del campament d’estiu per a xiquetes i xiquets de 3 a 12 anys, amb l’objectiu de millorar les opcions de conciliació de les famílies de Mislata.

La proposta de Compromís consisteix en oferir un torn més de dos setmanes per tal d’abarcar la primera quinzena d’agost i donar un servei més ampli i útil a aquelles famílies que, en el mes d’agost troben a faltar una eina d’oci i formació a Mislata per a xiquets que es troben sense activitat escolar.

Cal recordar que l’Ajuntament de Mislata fomenta des de fa uns anys l’oferta d’un campament urbà dividit en dues quinzenes en el mes de juliol, on els xiquets i xiquetes de 3 a 12 anys poden gaudir diferents ofertes educatives, programades per a aconseguir el desenvolupament d’habilitats de socialització i treballar en l’educació de valors com la igualtat, la solidaritat, la multiculturalitat i el respecte. 

Esta activitat municipal ajuda a generar un espai segur per als xiquets que els progenitors poden aprofitar per a conciliar el seu temps de treball en època estival, on les escoles romanen tancades i té un gran èxit d’acceptació.

En paraules del Regidor de Compromís, Javier Gil Marín, “fem esta proposta perquè els campaments d’estiu són una activitat molt positiva i no podem oblidar que agost és un mes on molts mislaters i mislatares continuen treballant i és justament quan activitats d’aquest tipus més es necessiten”.

Des de Compromís obrim la porta a que es valore aquesta proposta pels grups municipals, ja que l’experiència del control de la Covid-19 en les escoles públiques està sent efectiva i considerem prioritari oferir aquesta activitat sempre que es puguen complir les mesures preventives marcades per Sanitat. Si tot acompanya, creiem que és el moment idoni per a buscar la viabilitat de millorar l’oferta pública de serveis d’oci infantil que es dona a les famílies en el mes d’agost.

Compromís per Mislata solicita ampliar la oferta del campamento de verano hasta la primera quincena de agosto

La coalición valencianista insta a abrir los mismos con todos los requisitos sanitarios previstos por normativa covid y además, mejorar la oferta para favorecer la conciliación de las familias de Mislata

Compromís per Mislata presentará al próximo pleno municipal una propuesta para ampliar la oferta del campamento de verano para niñas y niños de 3 a 12 años, con el objetivo de mejorar las opciones de conciliación de las familias de Mislata.

La propuesta de Compromís consiste en ofrecer un turno más de dos semanas para abarcar la primera quincena de agosto y dar un servicio más amplio y útil a aquellas familias que, en el mes de agosto echan de menos una herramienta de ocio y formación en Mislata para niños que se encuentran sin actividad escolar.

Hay que recordar que el Ayuntamiento de Mislata fomenta desde hace unos años la oferta de un campamento urbano dividido en dos quincenas en el mes de julio, donde los niños y niñas de 3 a 12 años pueden disfrutar diferentes ofertas educativas, programadas para conseguir el desarrollo de habilidades de socialización y trabajar en la educación de valores como la igualdad, la solidaridad, la multiculturalidad y el respeto.

Esta actividad municipal ayuda a generar un espacio seguro para los niños y los progenitores pueden aprovechar para conciliar su tiempo de trabajo en época estival, donde las escuelas permanecen cerradas y tiene un gran éxito de aceptación.

En palabras del Regidor de Compromís, Javier Gil Marín, “hacemos esta propuesta porque los campamentos de verano son una actividad muy positiva y no podemos olvidar que agosto es un mes donde muchos mislateros y mislateras continúan trabajando y es justamente cuando actividades de este tipo más se necesitan”.

Desde Compromís abrimos la puerta a que se valore esta propuesta por los grupos municipales, puesto que la experiencia del control de la Covid-19 en las escuelas públicas está siendo efectiva y consideramos prioritario ofrecer esta actividad siempre que se puedan cumplir las medidas preventivas marcadas por Sanidad. Si todo acompaña, creemos que es el momento idóneo para buscar la viabilidad de mejorar la oferta pública de servicios de ocio infantil que se da a las familias en el mes de agosto.