Dones amb Compromís per Mislata ha organitzat la xerradaUrbanisme i ciutadania: una perspectiva de gènere” a càrrec de Sílvia Maiques, arquitecta i número 2 en les llistes de Compromís per MislataL’urbanisme ja no és exclusiu dels arquitectes i dels polítics. La societat, i en particular les dones, volem participar dels canvis urbanístics en les ciutats, en els pobles i en el territori. L’urbanisme que volem ha de garantir la seguretat, la mobilitat, l’accessibilitat i la sostenibilitat de tota la ciutadania, sense distinció. I només l’urbanisme amb perspectiva de gènere ho garanteixva explicar Sílvia Maiques.

En finalitzar la xerrada s’ha realitzat la III edició dels reconeixements a dones compromeses amb Mislata, guardonant aquest any a Mari Ángeles Espinosa Escudero, per a qui l’edat no és un problema per donar classes d’informàtica als més majors i a María Amparo Pedro Miralles, una dona lluitadora pels drets de les malaltes i malalts de fibromiàlgia.

Núria Vidal, coordinadora de Dones amb Compromís per Mislata, ha destacat que hem consolidat aquests reconeixements en la nostra localitat, perquè defensem una Mislata més feminista a més Núria Vidal ha manifestat que ara la lluita feminista és més important que mai, perquè les polítiques que la dreta vol imposar volen limitar i llevar part dels drets les dones hem aconseguit.

L’acte ha comptat amb el suport de Javier Gil, regidor i portaveu de Compromís per Mislata, que ha declarat que des del grup municipal Compromís per Mislata continuarem treballant per fer possible que la igualtat siga una realitat i que els partits d’extrema dreta no arriben enlloc”. Així mateix, l’edil de la formació valencianista ha animat un any més a totes les dones a participar en la Vaga Feminista per al 8 de març: és una vaga que va més enllà del que s’identifica com atur laboral, ja que la participació de les dones és nuclear en totes les esferes de la vida i és de vital importància visibilitzar el treball de les dones”.

Dones amb Compromís celebra la III edición de los reconocimientos “Dones Compromeses per Mislata”

Dones amb Compromís per Mislata ha organizado la charla “Urbanismo y ciudadanía: una perspectiva de género” a cargo de Sílvia Maiques, arquitecta y número 2 en las listas de Compromís per Mislata. “El urbanismo ya no es exclusivo de los arquitectos y de los políticos. La sociedad, y en particular las mujeres, queremos participar de los cambios urbanísticos en las ciudades, en los pueblos y en el territorio. El urbanismo que queremos tiene que garantizar la seguridad, la movilidad, la accesibilidad y la sostenibilidad de toda la ciudadanía, sin distinción. Y solo el urbanismo con perspectiva de género lo garantiza” explicó Sílvia Maiques.


Al finalizar la charla se ha realizado la III edición de los reconocimientos a dones compromeses amb Mislata, galardonando este año a Mari Ángeles Espinosa Escudero, para quien la edad no es un problema para dar clases de informática a los más mayores y a María Amparo Pedro Miralles, una mujer luchadora por los derechos de las enfermas y enfermos de fibromialgia. 

Nuria Vidal, coordinadora de Dones amb Compromís per Mislata, ha destacado que “hemos consolidado estos reconocimientos en nuestra localidad, porque defendemos una Mislata más feminista” además Nuria Vidal ha manifestado que “ahora la lucha feminista es más importante que nunca, porque las políticas que la derecha quiere imponer quieren limitar y quitar parte de los derechos que las mujeres hemos conseguido”.


El acto ha contado con el apoyo de Javier Gil, regidor y portavoz de Compromís por Mislata, que ha declarado que “desde el grupo municipal Compromís por Mislata continuaremos trabajando para hacer posible que la igualdad sea una realidad y que los partidos de extrema derecha no lleguen en ninguna parte”. Así mismo, el edil de la formación valencianista ha animado un año más a todas las mujeres a participar en la Huelga Feminista para el 8 de marzo: “es una huelga que va más allá del que se identifica como paro laboral, puesto que la participación de las mujeres es nuclear en todas las esferas de la vida y es de vital importancia visibilizar el trabajo de las mujeres”.