Les festes populars de Mislata reben la visita d’alts càrrecs de Compromís

Compromís per Mislata va celebrar anit el seu tradicional sopar de festes a la Plaça Major. Un sopar que en aquesta ocasió ha comptat amb la presència de Clara Ferrando, secretària autonòmica d’Hisenda, Aitana Mas, directora general de Transparència i Participació Ciutadana i Pere Fuset, president de la Junta Central Fallera.

Les representants de Compromís han acompanyat al portaveu i regidor local Javier Gil,  als simpatitzants del col·lectiu i al veïnat de Mislata, durant la visita a les casetes de les festes populars. Tots junts van participar de les activitats realitzades per les associacions del municipi.

“Des de Compromís per Mislata treballem per unes festes per a totes i tots, amb voluntat integradora, igualitària i tradicional però conscients de l’evolució de la festa” ha comentat Javier Gil.

Durant la visita, els càrrecs de Compromís han pogut conèixer de primera mà l’entramat associatiu que participa de la festa a la plaça Major. Així mateix, han conversat amb els i les membres de les associacions per tal d’assabentar-se de les seues necessitats i projectes.

Com a cloenda, el col·lectiu de Compromís per Mislata va celebrar el seu tradicional sopar de germanor amb el veïnat, simpatitzants i càrrecs institucionals de Compromís.

Las fiestas populares de Mislata reciben la visita de altos cargos de Compromís

Compromís per Mislata celebró anoche su tradicional cenar de fiestas en la Plaza Mayor. Una cena que en esta ocasión ha contado con la presencia de Clara Ferrando, secretaria autonómica de Hacienda Aitana Mas, directora general de Transparencia y Participación Ciudadana y Pere Fuset, presidente de la Junta Central Fallera.

Las representantes de Compromís han acompañado al portavoz y regidor local Javier Gil,  a los simpatizantes del colectivo y al vecindario de Mislata, durante la visita a las casetas de las fiestas populares. Todos juntos participaron de las actividades realizadas por las asociaciones del municipio.

“Desde Compromís per Mislata trabajamos por unas fiestas para todas y todos, con voluntad integradora, igualitaria y tradicional pero conscientes de la evolución de la fiesta” ha comentado Javier Gil.

Durante la visita, las diputadas y cargos de Compromís han podido conocer de primera mano el entramado asociativo que participa de la fiestaen la plaza Mayor. Así mismo, han conversado con los miembros de las asociaciones para enterarse de sus necesidades y proyectos.

Como conclusión, el colectivo de Compromís per Mislata celebró su tradicional sopar de germanor con el vecindario, simpatizantes y cargos institucionales de Compromís.

 

 

 

Arxivat en: Compromis per Mislata, festes populars

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *