El Secretari Autonòmic d’Igualtat, Alberto Ibáñez, i la diputada a Les Corts, Mònica Àlvaro parlen sobre la nova llei de la Renda Valenciana d’Inclusió amb el veïnat de Mislata.

La Renda Valenciana d’exclusió és una de les grans propostes del Govern del Botànic. Així ho ha entés Compromís per Mislata, que va organitzar un acte al Centre Jove el Mercat, per a donar a conéixer aquesta nova mesura. Així doncs, Javier Gil, portaveu i regidor de Compromís per Mislata, va ser l’encarregat de presentar l’acte on va donar l’enhorabona al Secretari Autonòmic d’Igualtat, Alberto Ibàñez i a la diputada, Mònica Àlvaro pel bon treball realitzat en aquesta tasca. “Gràcies al vostre compromís, a la vostra dedicació i als vostres valors podem dir que el Govern valencià, per primera vegada en molts anys, fa polítiques per a les persones” va manifestar Gil.

Per la seua part, Mònica Àlvaro, va detallar l’estructura de la llei i el seu procés d’elaboració a Les Corts, “és una llei consensuada entre els grups parlamentaris i aprovada sense cap vot en contra”. A més, va explicar que “la llei del PP era molt restringida i nosaltres, el govern del Botànic, no sols la vam fer útil sinó que vam demostrar que la Renda Valenciana d’Inclusió era possible, i que per cada euro que s’inverteix amb la renda es retorna a la societat 1,4€”.

D’altra banda, Alberto Ibàñez va assenyalar que “la Renda d’Inclusió aconsegueix situar el territori valencià a l’avantguarda d’Espanya en rendes d’inclusió i de protecció social”, i també va apuntar que: “la renda és una eina que garanteix la vida digna de les persones i que, a més, contribueix al fet que la ciutadania tinga un projecte de vida independent”.

L’acte públic organitzat per Compromís per Mislata per donar a conéixer la llei va tindre una bona rebuda entre el veïnat de Mislata que va acudir al Centre Jove el Mercat per entendre com s’ha gestat la llei.

 

Ibàñez y Àlvaro explican la Renta Valenciana de Inclusión en Mislata

 

El Secretario Autonómico de Igualdad, Alberto Ibáñez, y la diputada en Les Corts, Mònica Àlvaro hablan sobre la nueva ley de la Renta Valenciana de Inclusión con el vecindario de Mislata.

La Renta Valenciana de exclusión es una de las grandes propuestas del Govern del Botànic. Así lo ha entendido Compromís per Mislata, que organizó un acto en el Centro Joven el Mercat, para dar a conocer esta nueva medida. Así pues, Javier Gil, portavoz y regidor de Compromís per Mislata, fue el encargado de presentar el acto donde dio la enhorabuena al Secretario Autonómico de Igualdad, Alberto Ibàñez y a la diputada, Mònica Àlvaro por el buen trabajo realizado en esta tarea. “Gracias a vuestro compromiso, a vuestra dedicación y a vuestros valores podemos decir que el Gobierno valenciano, por primera vez en muchos años, hace políticas para las personas” apuntó Gil.

Por su parte, Mònica Àlvaro, detalló la estructura de la ley y su proceso de elaboración en Les Corts, “es una ley consensuada entre los grupos parlamentarios y aprobada sin ningún voto en contra”. Además, explicó que “la ley del PP era muy restringida y nosotros, el Govern del Botànic, no sólo la hicimos útil sino que demostramos que la Renta Valenciana de Inclusión era posible, y que por cada euro que se invierte con la renta se devuelve a la sociedad 1,4€”.

Por otro lado, Alberto *Ibàñez señaló que “la Renta de Inclusión consigue situar el territorio valenciano en la vanguardia de España en rentas de inclusión y de protección social”, y también apuntó que “la renta es una herramienta que garantiza la vida digna de las personas y que, además, contribuye al hecho de que la ciudadanía tenga un proyecto de vida independiente”.

El acto público organizado por Compromís per Mislata para dar a conocer la ley tuvo un buen recibimiento entre el vecindario de Mislata que acudió al Centro Joven el Mercat para entender como se ha gestado la ley.