Compromís per Mislata ha presentat una moció al Ple de l’Ajuntament per exigir a Rajoy unes inversions justes per a Mislata. Javier Gil i Marin, regidor i portaveu de Compromís per Mislata ha comentat que “hem presentat aquesta moció perquè entre els anys 2010 i 2016 les inversions per als pobles valencians s’han vist reduïdes greument o directament eliminades, i no podem permetre aquest menyspreu per part del govern de Rajoy”.

El partit valencianista proposa a la moció que l’Ajuntament de Mislata exigisca al govern de Rajoy la posada en marxa d’un Pla de Xoc d’Inversions al nostre territori i la creació d’una Comissió mixta de seguiment de les inversions per supervisar l’efectiva execució dels projectes pressupostats. Javier Gil ha explicat que “mentre la Generalitat Valenciana i els Ajuntaments estan fent un gran esforç per donar als valencians els serveis que mereixem, el govern del PP ens porta marginant 6 anys”.

A més, la moció acorda exigir-li al Ministeri de Foment el manteniment i la insonorització dels accessos de la V-30 i la A-III en el terme de Mislata, exigir-li també unes instal·lacions dignes i acordes a la població que té Mislata dels jutjats, registres civils i instal·lacions de la policia nacional, així com exigir-li al Ministeri de Foment la regulació de l’espai aeri i que compense al veïnat afectat.

“Portem des de 2012 presentant esmenes als pressupostos de la mà del nostre diputat a Les Corts espanyoles Joan Baldoví, i any rere any hem vist com eren rebutjades totes i cadascuna d’elles, sembla que per a Rajoy tot allò que ve de València i Compromís s’ha de rebutjar per sistema, sense mirar els beneficis que aportarien aquestes inversions” ha remarcat Gil.

El país valencià és un territori pobre que paga com si fóra ric, inclús el mateix govern de Rajoy en diverses ocasions ho ha reconegut, i malgrat tot, les inversions no apleguen al nostre país. “Hem de continuar treballant per aconseguir que el canvi que ja és una realitat a València ho siga a tot l’Estat espanyol i les valencianes i valencians deixem d’estar menyspreats” ha conclòs Gil.

 

Compromís exige a Rajoy la insonorización de los accesos de la V-30 y la A-III en Mislata

 

Compromís per Mislata ha presentado una moción para debatir en el Pleno del Ayuntamiento que  exija a Rajoy unas inversiones justas para Mislata. Javier Gil i Marin, regidor y portavoz de Compromís per Mislata ha comentado que “hemos presentado esta moción porque entre los años 2010 y 2016 las inversiones para los pueblos valencianos se han visto reducidas gravemente o directamente eliminadas, y no podemos permitir este desprecio por parte del gobierno de Rajoy”.

El partido valencianista propone en la moción que el Ayuntamiento de Mislata exija al gobierno de Rajoy la puesta en marcha de un Plan de Choque de Inversiones para nuestro territorio y la creación de una Comisión mixta de seguimiento de las inversiones para supervisar la efectiva ejecución de los proyectos presupuestados. Javier Gil ha explicado que “mientras la Generalitat Valenciana y los Ayuntamientos están haciendo un gran esfuerzo para dar a los valencianos los servicios que merecemos, el gobierno del PP nos continua marginando durante estos 6 años”.

Además, la moción acuerda exigirle al Ministerio de Fomento el mantenimiento y la insonorización de los accesos de la V-30 y la A-III en el término de Mislata, exigirle también unas instalaciones dignas y acordes a la población que tiene Mislata para los juzgados, los registros civiles y las instalaciones de la policía nacional, así como exigirle al Ministerio de Fomento la regulación del espacio aéreo y que compense al vecindario afectado.

“Llevamos desde 2012 presentando enmiendas en los presupuestos de la mano de nuestro diputado en Las Cortes españolas Joan Baldoví, y año tras año hemos visto como eran rechazadas todas y cada una de ellas, parece que para Rajoy todo aquello que viene de Valencia y de Compromís tiene que ser rechazado por sistema, sin mirar los beneficios que aportarían estas inversiones” ha remarcado Gil.

El país valenciano es un territorio pobre que paga como si fuera rico, incluso el mismo gobierno de Rajoy en varias ocasiones lo ha reconocido, y a pesar de todo, las inversiones no llegan a nuestro territorio. “Tenemos que continuar trabajando para conseguir que el cambio, que ya es una realidad en Valencia, lo sea en todo el Estado español y las valencianas y valencianos dejemos de estar despreciados” ha concluido Gil.