Javier Gil “El pressupost aprovat pel PSOE de Bielsa no s’adequa a la capacitat recaptatòria de l’Ajuntament

Compromís per Mislata no ha donat suport al pressupost municipal per a 2018 que han aprovat el PSOE de Bielsa i Ciudadanos. Javier Gil, portaveu i regidor de Compromís per Mislata, ha argumentat que el vot en contra dels pressupostos  respon al desacord amb el destí de les inversions, la quantia de les subvencions a entitats socials i la sobreestimació pressupostària dels ingressos.

“L’estat dels ingressos no es corresponen amb la realitat de la capacitat recaptatòria de l’Ajuntament. Si analitzem l’execució d’ingressos del tercer trimestre del 2017, comprovem que existeixen partides pressupostàries amb un nivell de recaptació molt més baix del pressupostat inicialment. I per tant, desconeguem quins han estat els criteris d’estimació dels diferents ingressos” ha defensat Gil.

L’edil de Compromís per Mislata ha afegit que “en matèria d’inversions des del grup municipal considerem prioritari la pavimentació i remodelació de carrers i voreres del municipi com són el carrer de Sant Antoni, el camí Vell de Xirivella o el barri de la Moreria” i ha lamentat l’escassa inversió en l’enllumenat públic: “és vital apostar per l’eficiència energètica i combatre la contaminació lumínica”.

Pel que fa a la quantitat destinada a les entitats socials, Compromís per Mislata ha presentat esmenes al pressupost municipal del 2018 amb l’objectiu d’incrementar les subvencions destinades a organitzacions de caràcter social com Creu Roja, ACEM, les bandes de música o AHUIM entre altres, però no han estat escoltades pel govern de Bielsa.

Des de  Compromís per Mislata lamentem que el govern del PSOE, deixe fora dels seus objectius per a 2018 aspectes tan fonamentals com és el teixit social i comercial de la vila, així com l’evidència que la seua política de proximitat es limita a la foto i no a atendre les necessitats del dia a dia als carrers de Mislata.

 

Javier Gil “El presupuesto aprobado por el PSOE de Bielsa no se adecúa a la capacidad recaudatoria del Ayuntamiento”

Compromís per Mislata no ha apoyado en el presupuesto municipal para 2018 que han aprobado el PSOE de Bielsa y Ciudadanos. Javier Gil, portavoz y regidor de Compromís per Mislata, ha argumentado que el voto en contra de los presupuestos responde al desacuerdo con el destino de las Inversiones, la cuantía de las subvenciones a entidades sociales y la sobreestimación presupuestaria de los ingresos.

“El estado de los ingresos no se corresponde con la realidad de la capacidad recaudatoria del Ayuntamiento. Si analizamos la ejecución de ingresos del tercer trimestre del 2017, comprobamos que existen partidas presupuestarias con un nivel de recaudación mucho más bajo del presupuestado inicialmente. Y por lo tanto, desconocemos cuáles han sido los criterios de estimación de los diferentes ingresos” ha defendido Gil.

El edil de Compromís per Mislata ha añadido que “en materia de inversiones desde el grupo municipal consideramos prioritario la pavimentación y remodelación de calles y aceras del municipio como son la calle de Sant Antoni, el camino Viejo de Xirivella o el barrio de la Morería” y ha lamentado la escasa inversión en el alumbrado público: “es vital apostar por la eficiencia energética y combatir la contaminación lumínica”.

En cuanto a la cantidad destinada a las entidades sociales, Compromís per Mislata ha presentado enmiendas al presupuesto municipal del 2018 con el objetivo de incrementar las subvenciones destinadas a organizaciones de carácter social como Cruz Roja, ACEM, las bandas de música o AHUIM entre otras, pero no han sido escuchadas por el gobierno de Bielsa.

Desde Compromís per Mislata lamentamos que el gobierno del PSOE, deje fuera de sus objetivos para 2018 aspectos tan fundamentales como es el tejido social y comercial de la villa, así como la evidencia que su política de proximidad se limita a la foto y no a atender las necesidades del día a día en las calles de Mislata.

Arxivat en: Pressupostos

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *