Compromís per Mislata aconsegueix que es reclamen més recursos en la lluita contra la violència masclista

Compromís per Mislata aconsegueix la unanimitat del Ple en l’aprovació de les dues mocions presentades pel grup municipal. La formació taronja amb motiu del dia internacional contra la violència de gènere va presentar una moció que va més enllà de les declaracions institucionals, va sol·licitar al Ministeri de Justícia més recursos per als jutjats de Mislata i que es reequilibre la càrrega de treball entre els diferents partits judicials.

Javier Gil, portaveu i regidor de Compromís per Mislata ha manifestat que “l’aprovació d’aquesta moció era necessària, ja que és inadmissible que el temps d’espera en els procediments judicials per violència de gènere estiga en 9 mesos a Mislata quan la mitjana estatal està en 1,7 mesos” a més ha afegit que “les declaracions institucionals s’han de complementar amb fets, s’ha de reclamar a Montoro el finançament just que ens pertoca per garantir que els assassinats contra les dones no queden impunes”.

L’altra proposta del partit valencianista aprovada al Ple de novembre ha estat la moció per una major informació i transparència en els contractes menors que realitza l’Ajuntament de Mislata. “La bona gestió dels diners públics exigeix transparència, igualtat i publicitat. Aquesta vegada el govern de Bielsa ens ha aprovat la moció i estarem vigilants perquè la porten a terme” ha opinat Gil.

 

 

Compromís per Mislata consigue que se reclaman más recursos en la lucha contra la violencia machista

 

Compromís per Mislata consigue la unanimidad del Pleno en la aprobación de las dos mociones presentadas por el grupo municipal. La formación naranja con motivo del día internacional contra la violencia de género presentó una moción que va más allá de las declaraciones institucionales, va solicitar al Ministerio de Justicia más recursos para los juzgados de Mislata y que se reequilibre la carga de trabajo entre los diferentes partidos judiciales.

Javier Gil, portavoz y regidor de Compromís per Mislata ha manifestado que “la aprobación de esta moción era necesaria, puesto que es inadmisible que el tiempo de espera en los procedimientos judiciales por violencia de género esté en 9 meses en Mislata cuando la media estatal está en 1,7 meses” además ha añadido que “las declaraciones institucionales se tienen que complementar con hechos, se tiene que reclamar a Montoro la financiación justa que nos corresponde para garantizar que los asesinatos contra las mujeres no quedan impunes”.

La otra propuesta del partido valencianista aprobada al Pleno de noviembre ha sido la moción por una mayor información y transparencia en los contratos menores que realiza el Ayuntamiento de Mislata. “La buena gestión del dinero público exige transparencia, igualdad y publicidad. Esta vez el gobierno de Bielsa nos ha aprobado la moción y estaremos vigilantes para que la lleven a cabo” ha opinado Gil.

 

 

 

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *