Compromís reclama que l’Ajuntament de Mislata no invertisca als mitjans on aparega publicitat sexista

 

Compromís per Mislata defensarà al Ple de novembre la moció per eliminar la contractació amb empreses i mitjans de comunicació que fomenten la prostitució. Javier Gil, portaveu i regidor, de Compromís per Mislata ha manifestat que “cal evidenciar que la violència masclista està present en molts àmbits de la nostra quotidianitat: al treball, a casa, al carrer però també es promou des d’altres àmbits com són els mitjans de comunicació”.

Concretament, la formació valencianista defensa com a punt d’acord a la moció que l’Ajuntament de Mislata incloga clàusules socials per desestimar la contractació amb empreses i mitjans de comunicació que continguen publicitat de caràcter sexista, masclista i foment de la prostitució. “No guanyarem en aquesta lluita contra les violències cap a les dones si no actuem des de la transversalitat; als discursos i declaracions cal sumar fets” ha opinat Gil.

Núria Vidal, secretària d’organització de Dones amb Compromís per Mislata, ha mostrat el suport a la moció recalcant que “és la nostra responsabilitat no contribuir amb diners, i molt menys públics, a la cosificació de la dona com a mercaderia. Eliminar la publicitat sexista significaria fer un pas més en aquesta lluita i atacar de soca-rel el terrorisme masclista”.

L’edil de Compromís ha afegit que “és inadmissible que els mitjans de comunicació es lucren amb anuncis que converteixen a la dona en una mercaderia” ha conclòs Gil.

Compromís reclama que el Ayuntamiento de Mislata no invierta a los medios donde aparezca publicidad sexista

Compromís per Mislata defenderá en el Pleno de noviembre la moción para eliminar la contratación con empresas y medios de comunicación que fomentan la prostitución. Javier Gil, portavoz y regidor, de Compromís per Mislata ha manifestado que “hay que evidenciar que la violencia machista está presente en muchos ámbitos de nuestra cotidianidad: al trabajo, en casa, en la calle pero también se promueve desde otros ámbitos como son los medios de comunicación”.

Concretamente, la formación valencianista defiende como punto de acuerdo según la moción que el Ayuntamiento de Mislata incluya cláusulas sociales para desestimar la contratación con empresas y medios de comunicación que contengan publicidad de carácter sexista, machista y fomento de la prostitución. “No ganaremos en esta lucha contra las violencias hacia las mujeres si no actuamos desde la transversalidad; a los discursos y declaraciones hay que sumar hechos” ha opinado Gil.

Núria Vidal, secretaria de organización de “Dones amb Compromís per Mislata”, ha mostrado el apoyo a la moción recalcando que “es nuestra responsabilidad no contribuir con dinero, y mucho menos público, a la cosificación de la mujer como mercancía. Eliminar la publicidad sexista significaría dar un paso más en esta lucha y atacar desde la raíz el terrorismo machista”.

El edil de Compromís ha añadido que “es inadmisible que los medios de comunicación se lucren con anuncios que convierten a la mujer en una mercancía” ha concluido Gil.

 

 

 

 

Arxivat en: Ajuntament Mislata, Compromis per Mislata, dona

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *