Compromís per Mislata demana a Bielsa que se sume a la defensa de la reversió pública del model sanitari de l’hospital militar. Javier Gil, regidor i portaveu de Compromís per Mislata ha declarat que “la salut de les persones mai ha de ser un negoci. Des de Compromís defensem una sanitat 100% pública i critiquem la privatització de la sanitat duta a terme pel Partit Popular que s’ha demostrat ineficaç i ineficient”.

Així mateix, “és important reclamar les inversions que ha de realitzar Sanitas però més encara apostar per tornar a la sanitat pública i garantir una assistència de qualitat per al nostre veïnat, evitant alhora la precarització dels drets dels treballadors” ha comentat Javier Gil.

La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública ha impulsat les normes per realitzar el procés de reversió passant del model privat al públic. “És així com ens distanciem ideològicament del PP que aposta per fer negoci amb la salut de les persones. Defensar aquestes idees ha de ser el nostre dia a dia i no només quan estem en precampanya” ha manifestat Javier Gil.

“La solució als problemes relacionats amb el servei sanitari que pateixen les veïnes i veïns de Mislata no es resolen dient-los que vagen a l’Hospital General perquè els atenguen, sinó apostant per la reversió del sistema sanitari i que la sanitat a Mislata torne a ser pública” ha conclòs Gil.

 

Compromís per Mislata pide a Bielsa que se moje por la Sanidad Pública en Mislata

Compromís per Mislata pide a Bielsa que se sume a la defensa de la reversión pública del modelo sanitario del hospital militar. Javier Gil, regidor y portavoz de Compromís per Mislata ha declarado que “la salud de las personas nunca tiene que ser un negocio. Desde Compromís defendemos una sanidad 100% pública y criticamos la privatización de la sanidad llevada a cabo por el Partido Popular que se ha demostrado ineficaz e ineficiente”.

Así mismo, “es importante reclamar las inversiones que tiene que realizar Sanitas pero más encara apostar para volver a la sanidad pública y garantizar una la asistencia de calidad para nuestro vecindario, evitando a la vez la precarització de los derechos de los trabajadores” ha comentado Javier Gil.

La Conselleria de Sanidad Universal y Salud Pública ha impulsado las normas para realizar el proceso de reversión pasando del modelo privado al público. “Es así como nos distanciamos ideológicamente del PP que apuesta por hacer negocio con la salud de las personas. Defender estas ideas tiene que ser nuestro día a día y no sólo cuando estamos en precampaña” ha manifestado Javier Gil.

“La solución a los problemas relacionados con el servicio sanitario que sufren las vecinas y vecinos de Mislata no se resuelve diciéndoles que vayan al Hospital General para que los atiendan, sino apostando por la reversión del sistema sanitario y que la sanidad en Mislata vuelva a ser pública” ha concluido Gil.