Bielsa no vol un Ajuntament més transparent

El govern de Bielsa torna a votar en contra de la moció presentada per Compromís per Mislata sobre l’estat d’execució dels acords plenaris. El regidor de la formació valencianista defensa que “en la reelaboració de la moció, que ja vam presentar a Juliol, hem tingut en consideració les apreciacions del PSOE, hem manifestat la nostra voluntat de diàleg i d’assolir acords”.

Tanmateix, “el govern absolutista de Bielsa ha demostrat que no vol dialogar amb l’oposició, que les esmenes que van presentar eren paper mullat, no tenien cap intenció de fer a l’Ajuntament de Mislata una institució més transparent” ha finalitzat Gil.

Bielsa no quiere un Ayuntamiento más transparente

El gobierno de Bielsa vuelve a votar en contra de la moción presentada por Compromís per Mislata sobre el estado de ejecución de los acuerdos plenarios. El regidor de la formación valencianista defiende que “en la reelaboració de la moción, que ya presentamos en Julio, hemos tenido en consideración las apreciaciones del PSOE, hemos manifestado nuestra voluntad de diálogo y de lograr acuerdos”.

Aun así, “el gobierno absolutista de Bielsa ha demostrado que no quiere dialogar con la oposición, que las enmiendas que presentaron eran papel mojado, no tenían ninguna intención de hacer del Ayuntamiento de Mislata una institución más transparente” ha finalizado Gil.

Arxivat en: Compromis per Mislata, javier gil, Transparència

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *