Compromís per Mislata proposa major transparència en els contractes menors

Compromís per Mislata ha presentat una moció per buscar una major transparència i informació en els contractes menors que realitza l’Ajuntament de Mislata en el seu dia a dia. “Garantir el coneixement públic de la totalitat dels contractes que adjudica l’Ajuntament ha de ser una necessitat” ha comentat Javier Gil, regidor i portaveu de Compromís per Mislata.

Els contractes menors només exigeixen l’aprovació de la despesa i la incorporació de la factura. La modalitat de contractes menors resulta justificable per la necessitat d’agilitzar l’actuació administrativa i facilitar les necessitats imprevistes, “però entenem que cal dotar el procediment de major transparència i informació” ha remarcat Gil.

“Saber en què es gasten els impostos del nostre veïnat fa de l’Ajuntament una institució més oberta. I ara per ara els veïns poden saber les despeses finals de l’Ajuntament però no per quin motiu ha sigut elegida aquesta empresa” ha declarat Javier Gil.

Així mateix, “amb la intenció de millorar els mitjans de gestió d’aquests contractes menors, proposem amb la nostra moció crear una llista on tots els proveïdors interessats puguen inscriure’s, valorant amb criteris objectius la seua capacitat, àmbit d’actuació i experiència de cara a una possible contractació” ha conclòs Gil.

 

Compromís per Mislata propone mayor transparencia en los contratos menores

Compromís per Mislata ha presentado una moción para buscar una mayor transparencia e información en los contratos menores que realiza el Ayuntamiento de Mislata en su día a día. “Garantizar el conocimiento público de la totalidad de los contratos que adjudica el Ayuntamiento tiene que ser una necesidad” ha comentado Javier Gil, regidor y portavoz de Compromís per Mislata.

Los contratos menores sólo exigen la aprobación del gasto y la incorporación de la factura. La modalidad de contratos menores resulta justificable por la necesidad de agilizar la actuación administrativa y facilitar las necesidades imprevistas, “pero entendemos que hay que dotar el procedimiento de mayor transparencia e información” ha remarcado Gil.

“Saber en que se gastan los impuestos de nuestro vecindario hace del Ayuntamiento una institución más abierta. Y hoy por hoy los vecinos pueden saber los gastos finales del Ayuntamiento pero no por qué motivo ha sido elegida determinada empresa” ha declarado Javier Gil.

Así mismo, “con la intención de mejorar los medios de gestión de estos contratos menores, proponemos con nuestra moción crear una lista donde todos los proveedores interesados puedan inscribirse, valorando con criterios objetivos su capacidad, ámbito de actuación y experiencia de cara a una posible contratación” ha concluido Gil.

 

Arxivat en: Compromis per Mislata, javier gil

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *