Bàrbara Peris, coordinadora de Dones amb Compromís, parlarà sobre la gestació subrogada el dijous 21 de setembre a les 18.30 h a la Casa de la Dona de Mislata (C/ Miguel Hernández, 5). El debat sobre la gestació subrogada aterra a Mislata després de plantejar-se al Congrés dels Diputats la seua inclusió en el pacte per les violències masclistes. Debat paralitzat al Parlament però que Compromís per Mislata trasllada als seus veïns en forma de xarrada.

Estem davant d’una tècnica de reproducció o d’un negoci lucratiu? Qui pot accedir a aquests serveis i qui es veu obligada a llogar el seu ventre? Posicions que caminen entre la mercantilització de la dona i el dret a la paternitat.

L’acte serà presentat per Núria Vidal, secretària d’organització de Dones amb Compromís per Mislata i comptarà amb la presència de Javier Gil, regidor de Compromís per Mislata.

Compromís debate en Mislata sobre la gestación subrogada

Bàrbara Peris, coordinadora de Mujeres con Compromís, hablará sobre la gestación subrogada el jueves 21 de septiembre a las 18.30 h en la Casa de la Dona de Mislata (C/ Miguel Hernández, 5). El debate sobre la gestación subrogada aterriza en Mislata después de plantearse en el Congreso de los Diputados su inclusión en el pacto por las violencias machistas. Debate paralizado en el Parlamento pero que Compromís por Mislata traslada a sus vecinos en forma de charla.

Estamos ante una técnica de reproducción o de un negocio lucrativo? Quién puede acceder a estos servicios y quienes se ven obligadas a alquilar su vientre? Posiciones que oscilan entre la mercantilització de la mujer y el derecho a la paternidad.

El acto será presentado por Núria Vidal, secretaria de organización de Dones amb Compromís per Mislata y contará con la presencia de Javier Gil, regidor de Compromís per Mislata.