Compromís per Mislata proposa més pluralitat en la Junta de Seguretat Local

Compromís per Mislata proposa que els membres de l’oposició a l’Ajuntament siguen partícips i estiguen presents en la Junta Local de Seguretat. Javier Gil, regidor i portaveu del Grup Municipal Compromís per Mislata ha manifestat que la moció presentada apel·la a l’esperit de fer realitat una aposta conjunta per la seguretat dels ciutadans i ciutadanes:  “Mislata necessita treball coordinat i la col·laboració entre institucions i els diferents agents locals”.

Per a Compromís, és de summa importància garantir una Mislata més segura i per això considerem que l’oposició, com a representants legítims dels mislaters i mislateres, hem d’estar presents a la Junta Local de Seguretat i ser partícips i conéixer des d’un primer moment totes les decisions que es prenen respecte a la nostra vila. “La seguretat ciutadana ens involucra a tots, i només entre totes i tots podrem fer de la nostra ciutat un lloc millor” ha apuntat Gil.

“La inclusió de l’oposició a la Junta local de seguretat no és sols per millorar la col·laboració entre els membres que la conformen sinó també per guanyar en transparència i en comunicació interna, ja que els grups polítics amb representació a l’Ajuntament de Mislata tindríem informació de primera mà i no ens assabentaríem per la premsa de decisions en matèria de seguretat, com per exemple, del reforçament de la plaça Major a les últimes festes populars de Mislata” ha conclòs Gil.

 

Compromís per Mislata propone más pluralidad en la Junta de Seguridad Local

Compromís por Mislata propone que los miembros de la oposición en el Ayuntamiento sean partícipes y estén presentes en la Junta Local de Seguridad. Javier Gil, regidor y portavoz del Grupo Municipal Compromís per Mislata ha manifestado que la moción presentada apela al espíritu de hacer realidad una apuesta conjunta por la seguridad de los ciudadanos y ciudadanas: “Mislata necesita trabajo coordinado y la colaboración entre instituciones y los diferentes agentes locales”.

Para Compromís, es de suma importancia garantizar una Mislata más segura y por eso consideramos que la oposición, como representantes legítimos de los mislateros y mislateras, tenemos que estar presentes en la Junta Local de Seguridad y ser partícipes y conocer desde un primer momento todas las decisiones que se toman respecto a nuestra ciudad. “La seguridad ciudadana nos involucra a todos, y sólo entre todas y todos podremos hacer de nuestra ciudad un lugar mejor” ha apuntado Gil.

“La inclusión de la oposición a la Junta local de seguridad no es sólo para mejorar la colaboración entre los miembros que la conforman sino también para ganar en transparencia y en comunicación interna, puesto que los grupos políticos con representación al Ayuntamiento de Mislata tendríamos información de primera mano y no nos enteraríamos por la prensa de decisiones en materia de seguridad, como por ejemplo, del reforzamiento de la plaza Mayor en las últimas fiestas populares de Mislata” ha concluido Gil.

Arxivat en: Ajuntament Mislata, Compromis per Mislata

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *