Compromís per Mislata presenta una proposta per a fer el seguiment de les mocions més àgil i transparent

Compromís per Mislata continua en el seu treball per tractar de fer un Ajuntament de Mislata més transparent. Així doncs, portarà al Ple per segona vegada una moció per tal que el seguiment de la implementació de les mocions presentades pels partits amb representació a l’Ajuntament puga ser més àgil, un mecanisme perquè l’administració guanye en transparència. Javier Gil, portaveu i regidor del grup municipal Compromís per Mislata manifesta que “al passat Ple de juliol el govern de Bielsa ens va acusar de presentar la proposta “a mala fe” però la nostra voluntat no és altra que la de millorar el funcionament de l’Ajuntament amb major transparència i eficiència”.

Al Ple de juliol la moció de Compromís va obtenir els vots favorables de tota l’oposició, en canvi el partit de Bielsa va votar en contra al·legant que el control de les mocions a la comissió d’Interior s’hauria de fer anualment, i no mensualment com proposava la formació taronja. Javier Gil ha explicat que “hem modificat la moció, el control mensual ha passat a ser trimestral, amb l’objectiu de què siga aprovada i al mateix temps es puga garantir la rendició de comptes a la ciutadania”.

“Des de l’oposició també volem fer política i presentar propostes a través de les mocions és un bon mecanisme, però necessitem que s’implementen per tal de millorar la vida de les persones. A més, ens reiterem en què la nostra intenció amb aquesta moció és ficar en funcionament un mecanisme per a guanyar en transparència” ha conclòs Gil.

 

Compromís per Mislata presenta una propuesta para hacer el seguimiento de las mociones más ágil y transparente

Compromís per Mislata continúa en su trabajo para tratar de hacer del Ayuntamiento de Mislata, una entidad más transparente. Así pues, traerá al Pleno por segunda vez una moción para que el seguimiento de la implementación de las mociones presentadas por los partidos con representación en el Ayuntamiento pueda ser más ágil, un mecanismo para que la administración gane en transparencia. Javier Gil, portavoz y regidor del grupo municipal Compromís per Mislata manifiesta que “en el pasado Pleno de julio el gobierno de Bielsa nos acusó de presentar la propuesta “a mala fe” pero nuestra voluntad no es otra que la de mejorar el funcionamiento del Ayuntamiento con mayor transparencia y eficiencia”.

En el Pleno de julio la moción de Compromís obtuvo los votos favorables de toda la oposición, en cambio el partido de Bielsa votó en contra alegando que el control de las mociones en la comisión de Interior se tendría que hacer anualmente, y no mensualmente como proponía la formación naranja. Javier Gil ha explicado que “hemos modificado la moción, el control mensual ha pasado a ser trimestral, con el objetivo de qué sea aprobada y al mismo tiempo se pueda garantizar la rendición de cuentas a la ciudadanía”.

“Desde la oposición también queremos hacer política y presentar propuestas a través de las mociones es un buen mecanismo, pero necesitamos que se implementan para mejorar la vida de las personas. Además, nos reiteramos en que nuestra intención con esta moción es dotar al ayuntamiento de un mecanismo más para ganar en transparencia” ha concluido Gil.

Arxivat en: Compromis per Mislata

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *