Compromís per Mislata insta a una reunió informativa amb el comitè d’empresa de NEMASA per tal de conèixer de prop les qüestions vinculades al treball que es desenvolupa des de l’empresa pública i valorar, si escau, sol·licitar millores a l’equip de govern per tal d’arribar al desig de totes i tots: una Mislata neta.

 

Des de la coalició valencianista s’ha viscut amb estupor el creuament d’acusacions per part d’un PP desafortunat en les seues formes de reclamar, així com del obscurantisme i la falta de diàleg del govern del PSOE de Bielsa, que en lloc de donar resposta sobre la seua gestió i solucionar els problemes, ha preferit implicar en esta lluita de forma directa als treballadors i exposar-los irresponsablement al debat públic.

 

Compromís té clar que la responsabilitat de que Mislata estiga neta recau en el govern del PSOE de Bielsa i en extensió, en els gestors de NEMASA, que són els qui tenen la responsabilitat d’organitzar el treball dels operaris.

 

En opinió de Javier Gil, portaveu de Compromís per Mislata: “Millorar Mislata no pot ser qüestió de confrontació, sinó de responsabilitats. Totes i tots volem un poble net. Amb un tarannà constructiu i responsable en la gestió segur que millorarem”.

 

Javier Gil ha destacat que el grup municipal de Compromís sempre s’ha posat a la disposició de qualsevol veí, entitat o associació de Mislata i que com no, ho farà amb els treballadors de NEMASA.”Al principi de legislatura vam sol·licitar una reunió amb el Comitè d’Empresa de Nemasa a través del seu president, la qual van refusar. En qualsevol cas, i després dels esdeveniments viscuts estos dies,  reiterem el nostre oferiment per a reunir-nos amb els representants de l’empresa pública per a tractar totes aquelles qüestions que consideren oportunes”.

 

 

Una NEMASA més transparent ajudaria a millorar-la

 

Igualment, volem recordar que Compromís ha sol·licitat per activa i per passiva, des de l’inici de la legislatura, que tots els grups municipals amb representació en el consistori i les organitzacions sindicals amb representació en l’empresa pública, formen part del consell de NEMASA per conèixer de prop el seu funcionament. Obrir estes portes ens ajudaria a millorar NEMASA entre totes i tots i ser exemplars en qüestions de transparència, bon govern i responsabilitat, tal com succeeix en altres ajuntaments. A dia de hui, esta proposta de participació oberta ha sigut rebutjada sistemàticament pel govern de Bielsa.

 

 

 

 

Compromís per Mislata pide una reunión con el Comité de empresa de NEMASA ante la polémica por la limpieza

Compromís per Mislata insta a una reunión informativa con el comité de empresa de NEMASA para conocer de cerca las cuestiones vinculadas al trabajo que se desarrolla desde la empresa pública y valorar, si procede, solicitar mejoras al equipo de gobierno para llegar al deseo de todas y todos: una Mislata limpia.

Desde la coalición valencianista se ha vivido con estupor el cruce de acusaciones por parte de un PP desafortunado en sus formas de reclamar, así como del oscurantismo y la falta de diálogo del gobierno del PSOE de Bielsa, que en vez de dar respuesta sobre su gestión y solucionar los problemas, ha preferido implicar en esta lucha de forma directa a los trabajadores y exponerlos irresponsablemente en el debate público.

Compromís tiene claro que la responsabilidad de que Mislata esté limpia recae en el gobierno del PSOE de Bielsa y en extensión, en los gestores de NEMASA, que son quienes tienen la responsabilidad de organizar el trabajo de los operarios.

En opinión de Javier Gil, portavoz de Compromís per Mislata: “Mejorar Mislata no puede ser cuestión de confrontación, sino de responsabilidades. Todas y todos queremos un pueblo limpio. Con un talante constructivo y responsable en la gestión seguro que mejoraremos”.

Javier Gil ha destacado que el grupo municipal de Compromís siempre se ha puesto a disposición de cualquier vecino, entidad o asociación de Mislata y que como no, lo hará con los trabajadores de NEMASA. “A principio de legislatura solicitamos una reunión con el Comité de empresa de Nemasa a través de su presidente, la cual rehusaron. En cualquier caso, y después de los acontecimientos vividos estos días, reiteramos nuestro ofrecimiento para reunirnos con los representantes de la empresa pública para tratar todas aquellas cuestiones que consideran oportunas”.

Una NEMASA más transparente ayudaría a mejorarla

Igualmente, queremos recordar que Compromís ha solicitado por activa y por pasiva, desde el inicio de la legislatura, que todos los grupos municipales con representación en el consistorio y las organizaciones sindicales con representación en la empresa pública, forman parte del consejo de NEMASA para conocer de cerca su funcionamiento. Abrir estas puertas nos ayudaría a mejorar NEMASA entre todas y a pesar de ser ejemplares en cuestiones de transparencia, buen gobierno y responsabilidad, tal como sucede en otros ayuntamientos. A día de hoy, esta propuesta de participación abierta ha sido rechazada sistemáticamente por el gobierno de Bielsa.