Compromís Quart i Mislata mostren la seua satisfacció per les actuacions de millora d’accesibilitat entre el pont de Mislata i Quart

Degut la demanda ciutadania, a la reivindicació social històrica dels col·lectius veïnals i de les persones amb diversitat funcional que demanaven adequar el tram entre Mislata i Quart de Poblet per al pas de vianants i amb bicicleta. Compromís per Mislata i Compromís Quart de Poblet es ficaren a treballar i presentaren una sol·licitud conjunta als Ajuntaments de Quart de Poblet i Mislata per a posteriorment fer un prec en el ple.

L’aportació de Compromís Quart de Poblet i Mislata, unit a la voluntat política del govern municipal de Quart de Poblet i el suport de la Conselleria han aconseguit donar solució a una demanda veïnal necessària perquè l’accés entre Quart de Poblet i Mislata siga 80% accessible per a vianants i bicicletes. Diguem 80% pel fet que encara queda per gestionar el tram que va paral·lel a la façana de l’Hospital Militar.

“Per això des del dos col·lectius continuarem treballant per fer més fàcil el dia a dia del nostre veïnat, com eliminar aquesta barrera que feia que dos poblacions tan pròximes tingueren una connexió pròpia de altres temps.” han comentat els portaveus de Compromís.

 

30

Compromís Quart y Mislata muestran su satisfacción por las actuaciones de mejora de accesibilidad entre el puente de Mislata y Quart

 

Debido de la demanda ciudadanía, a la reivindicación social histórica de los colectivos vecinales y de las personas con diversidad funcional que pedían adecuar el tramo entre Mislata y Quart de Poblet para el paso peatonal y en bicicleta. Compromís por Mislata y Compromis Quart de Poblet se pusieron manos a la obra y presentaron una solicitud conjunta en los Ayuntamientos de Quart de Poblet y Mislata para posteriormente hacer un ruego en el pleno.

La aportación de Compromís Quart de Poblet y Mislata, unido a la voluntad política del gobierno municipal de Quart de Poblet y el apoyo de la Consellería han conseguido dar solución a una demanda vecinal necesaria para que el acceso entre Quart de Poblet y Mislata sea 80% accesible para peatones y bicicletas. Decimos 80% porque todavía queda por gestionar el tramo que va paralelo a la fachada del Hospital Militar.

“Por eso desde los dos colectivos continuaremos trabajando para hacer más fácil el día en día de nuestros vecinos, como eliminar esta barrera que hacía que dos poblaciones tan próximas tuvieran una conexión propia de otros tiempos.” han comentado los portavoces de Compromís.

Arxivat en: Compromis per Mislata

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *