Compromís per Mislata va celebrar els 2 anys de legislatura en un acte en què participaren Elena Cebrián Calvo, Consellera d’Agricultura, Medi ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament rural, Maria Josep Amigó, Vicepresidenta de la Diputació de València, Marian Campello, Diputada de Compromís en les Corts Valencianes, Isabel Martín Gómez, Alcaldessa de Paiporta i Javier Gil, regidor de l’Ajuntament de Mislata. Un acte amb representació de totes les Institucions del País Valencià.

Javier Gil va presentar l’acte en què es va parlar de les polítiques valentes que ha realitzat Compromís en aquests primers 2 anys de legislatura. “Amb només un regidor i per primera vegada amb representació a l’Ajuntament, hem presentat 36 mocions per aprovar al ple de l’Ajuntament de Mislata i hem fet més de 900 preguntes a les distintes comissions informatives” va comentar Javier Gil.

Després la resta de les participants van explicar la seua experiència a l’oposició en governs de majories absolutes del bipartidisme tradicional.  Dones valentes que el 2015 van fer possible el canvi polític. “Quan vaig entrar al despatx de la Conselleria estava completament buit, no hi havia cap paper” va comentar Elena Cebrián. Açò és un exemple dels entrebancs d’encetar un nou projecte. Dones valentes que ara governen i prenen decisions en totes les institucions, fent polítiques feministes reals que milloren la vida de les persones.

“2 anys per celebrar que entre tots hem fet fora les polítiques corruptes del PP i 2 anys per seguir avançant perquè encara queda molt a recuperar. I a Mislata tot està fer, hem de treballar per evitar aquestes polítiques absolutistes de PSOE de Bielsa i començar a fer polítiques que situen a les persones en el centre de la política, sense interessos partidistes ni clientelars” hi ha conclòs Gil.

 

Compromís per Mislata celebra los 2 años de legislatura

Compromís per Mislata celebró los 2 años de legislatura en un acto en que participaron Elena Cebrián Calvo, Consejera de Agricultura, Medio ambiente, Cambio Climático y Desarrollo rural, Maria Josep Amigó, Vicepresidenta de la Diputación de Valencia, Marian Campello, Diputada de Compromís en las Cortes Valencianas, Isabel Martín Gómez, Alcaldesa de Paiporta y Javier Gil, regidor del Ayuntamiento de Mislata. Un acto con representación de todas las Instituciones del País Valenciano.
Javier Gil presentó el acto en que se habló de las políticas valientes que ha realizado Compromís en estos primeros 2 años de legislatura. “Con sólo un regidor y por primera vez con representación en el Ayuntamiento, hemos presentado 36 mociones para aprobar al pleno del Ayuntamiento de Mislata y hemos hecho más de 900 preguntas a las distintas comisiones informativas” comentó Javier Gil.
Después el resto de las participantes explicaron su experiencia a la oposición en gobiernos de mayorías absolutas del bipartidismo tradicional. Mujeres valientes que el 2015 hicieron posible el cambio político. “Cuando entré al despacho de la Consejería estaba completamente vacío, no había ningún papel” comentó Elena Cebrián. Esto es un ejemplo de las trabas de comenzar un nuevo proyecto. Mujeres valientes que ahora gobiernan y toman decisiones en todas las instituciones, haciendo políticas feministas reales que mejoran la vida de las personas.
“2 años para celebrar que entre todos hemos echado las políticas corruptas del PP y 2 años para seguir avanzando porque todavía queda mucho a recuperar. Y en Mislata todo está hacer, tenemos que trabajar para evitar estas políticas absolutistas de PSOE de Bielsa y empezar a hacer políticas que sitúan a las personas en el centro de la política, sin intereses partidistas ni clientelares” ha concluido Gil.