Compromís per Mislata demana que tots els grups polítics tinguen el seu espai a la revista municipal que paguen tots els mislaters i mislateres i que publica l’ajuntament amb el nom de ‘Ciutat de Mislata’.  En aquesta revista d’informació municipal no apareix res més que no siga la tasca que realitza l’equip de govern i a les activitats que no organitza però a les quals asisteix.

El portaveu i regidor de Compromís per Mislata, Javier Gil, assegura que “la majoria de municipis valencians que editen una revista per a la ciutadania donen espai, encara que siga de mitja pàgina per als grups de l’oposició, en tant que la revista és pagada per tots els mislaters i mislateres. A Mislata, el govern local del PSOE borra l’oposició de totes les seues publicacions, fet que duu a pensar que o bé tenen molta por, o bé apliquen conscientment una manera de governar poc democràtica i transparent”.

Val a dir que l’oposició de Mislata ha presentat diverses mocions i propostes de resolució per tal d’incloure la veu de tots els mislaters i mislateres tant als mitjans de comunicació com als espais del carrer habilitats al respecte i que sempre han estat  rebujades pel PSOE de Mislata.

“L’opacitat del govern de Bielsa recorda a formes de fer política d’una altra època que no fan cap bé a la ciutadania de Mislata, perquè si volen que tots els mislaters i mislateres pensem el mateix, és que en realitat volen que no pensem gens” afegeix Gil.

 

 

Compromís per Mislata pide que todos los grupos políticos tengan su espacio en la revista municipal

Compromís per Mislata pide que todos los grupos políticos tengan su espacio en la revista municipal que pagan todos los mislateros y mislateras y que publica el ayuntamiento con el nombre de ‘Ciutat de Mislata’. En esta revista de información municipal solo aparece el trabajo que realiza el equipo de gobierno y  las actividades que no organiza pero a las cuales asisten.

El portavoz y regidor de Compromís per Mislata, Javier Gil, asegura que “la mayoría de municipios valencianos que editan una revista para la ciudadanía dan espacio, aunque sea de media página para los grupos de la oposición, en cuanto que la revista es pagada por todos los mislateros y mislateras. En Mislata, el gobierno local del PSOE borra a la oposición de todas sus publicaciones, hecho que lleva a pensar que o bien tienen mucho miedo, o bien aplican conscientemente una manera de gobernar poco democrática y transparente”.

Hay que decir que la oposición de Mislata ha presentado varias mociones y propuestas de resolución para incluir la voz de todos los mislateros y mislateras tanto en los medios de comunicación como en los espacios de la calle habilitados al respeto y que siempre han sido rechazadas por el PSOE de Mislata.

“La opacidad del gobierno de Bielsa recuerda a formas de hacer política de otra época que no hacen ningún bien a la ciudadanía de Mislata, porque si quieren que todos los mislateros y mislateras pensamos lo mismo, es que en realidad quieren que no pensemos nada” añade Gil.