Compromís per Mislata denuncia l’ús de recursos públics per part del govern socialista de Carlos Fernández Bielsa per a fer campanya sobre la seua gestió i contra l’oposició. Aquesta denuncia pública es produeix arran de la recepció d’una carta adreçada a totes les persones que van signar en la recollida de signatures per a la millora de les pistes esportives.

En la carta s’indica que el l’Ajuntament de Mislata, governat pel partit socialista en majoria absoluta, té pressupostades inversions de millora per a les pistes esportives tal com ha anat fent en els darrers anys. A continuació, explicita que els pressupostos que les farien possibles s’han aprovat amb els únics vots favorables de PSOE i Ciudadanos (15 de 21), l’abstenció de Compromís i els vots en contra del PP, que en realitat no va votar en contra sinó que es va abstindré.

Seguidament, la carta dispara contra un altre blanc i aprofita per dir que l’Ajuntament de Mislata “sol·licitarà a la Conselleria de Educació, i concretamente al conseller Vicent Marzà, que instal·le desfibril·ladors”.

El regidor i portaveu de Compromís per Mislata, Javier Gil, es mostra molest perquè “a més d’espantar les mosques cap a un altre lloc i atacar sistemàticament el conseller Vicent Marzà, la carta és un document que a més de mentir, suposa un instrument de campanya que hem pagat amb recursos humans, materials i monetaris tots els mislaters i mislateres”. En el mateix sentit, Gil comenta que “la carta, que jo personalment vaig rebre a casa com a sotasignat de la recollida de signatures, suposa una evidència que per al PSOE l’ajuntament és la seua plataforma per a fer-se campanya a costa de totes i tots”.

La missiva, signada per la regidora d’Hisenda i primera tinent d’alcalde, Maria Luísa Martínez Mora, fou enviada a tots els sotasignants de la recollida de signatures que no havien introduït la seua adreça al full. El govern municipal ha emprat temps de treballadors públics a buscar una a una totes les dades de totes les persones sotasignants, agafar-les i crear una carta personalitzada per a cadascú. Aquesta acció contradiu l’article 7 de la llei de Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques que especifica que en aquestos casos serà notificada la persona representat de totes les sotasignants o, en cas de no existir, la que figure en primer terme.

 

Compromís per Mislata denuncia el uso de recursos públicos por parte del gobierno municipal para hacer campaña y contra la oposición

Compromís per Mislata denuncia el uso de recursos públicos por parte del gobierno socialista de Carlos Fernandez Bielsa para hacer campaña sobre su gestión y contra la oposición. Esta denuncia pública se produce a raíz de la recepción de una carta dirigida a todas las personas que firmaron en la recogida de firmas para la mejora de las pistas deportivas.

En la carta se indica que el Ayuntamiento de Mislata, gobernado por el partido socialista en mayoría absoluta, tiene presupuestadas inversiones de mejora para las pistas deportivas tal y como han ido haciendo los últimos años. A continuación, explicita que los presupuestos que lo harán posible se aprobaron con los únicos votos favorables del PSOE y Ciudadanos (15 de 21), la abstención de Compromís y los votos en contra del PP, que en realidad no votaron en contra sino que se abstuvieron.

Seguidamente, la carta dispara contra otro blanco y aprovecha para decir que el Ayuntamiento de Mislata “solicitará a la Conselleria de Educación, y concretamente al conceller Vicent Marzà, que instale desfibriladores”.

El concejal y portavoz de Compromís per Mislata, Javier Gil, se muestra molesto porque “además de espantar las moscas hacia otro sitio y atacar sistemáticamente al conseller Vicent Marzà, la carta es un documento que además de mentir, supone un instrumento de propaganda y campaña que hemos pagado con recursos humanos, materiales y monetarios todos los mislateros y mislateras”. En el mismo sentido, Gil comenta que “la carta, que yo personalmente recibí como firmante en la hoja de recogida de firmas, supone una evidencia que para el PSOE el ayuntamiento es su plataforma para hacerse campaña a costa de todos y todas”.

La misiva, firmada por la concejala de Hacienda y primera teniente de alcalde, María Luísa Martínez Mora, fue enviada a todos los firmantes de la recogida de firmas, que no habían introducido su dirección postal en la hoja. El gobierno municipal ha utilizado tiempo de trabajadores públicos para buscar uno a uno todos los datos de todas las personas firmantes, cogerlas y crear una carta personalizada para cada uno. Esta acción contradice el artículo 7 de la ley de Procedimiento Administrativo Común de las Administraciones Públicas que especifica que en estos casos será notificada la persona representante de todos los firmantes o, en caso de no existir, la que figure en primer término.