El plenari de l’Ajuntament de Mislata va aprovar ahir les dues mocions que Compromís per Mislata portava a la sessió plenària del mes de febrer. Les mocions, sota el nom ‘moció per a l’ampliació i intransferibilitat del permís de paternitat’ i  ‘moció perquè les actes de comissions de control i informatives siguen públiques’, pretenen avançar en aspectes bàsics en democràcia com la igualtat i la transparència.

El regidor i portaveu de Compromís per Mislata, Javier Gil, s’ha mostrat satisfet pel debat que s’ha tingut al plenari de Mislata i ha declarat que “gràcies a les mocions i propostes de resolució que duu al plenari Compromís, avancem cap a una Mislata més igualitària i transparent”.

No obstant, Gil s’ha mostrat sorprès per la intervenció de la portaveu socialista, Maria Luísa Martínez Mora, en què insistia en preguntar en quin ajuntament són públiques les actes de les comissions. “Ja ho van fer amb les mocions contra els actes taurins i ho tornen a fer amb una moció per la transparència. Sembla que el govern del PSOE de Bielsa no vulga ser pioner en res i haja d’anar al últim comboi mirant i copiant el que han fet la resta d’ajuntaments”, ha declarat.

L’esmena presentada pel grup Compromís a la moció presentada pel grup socialista sobre declarar els serveis socials com a element bàsic també fou aprovada ahir pel plenari.

 

El pleno de Mislata aprueba las dos mociones de Compromís per Mislata sobre igualdad y transparencia

 

El pleno del Ayuntamiento de Mislata aprobó ayer las dos mociones que Compromís per Mislata llevaba a la sesión plenaria del mes de febrero. Las mociones, bajo el nombre ‘moción para la ampliación e intransferibilidad del permiso de paternidad’ y ‘moción para que las actas de las comisiones de control e informativas sean públicas’, pretenden avanzar en aspectos básicos en democracia como la igualdad y la transparencia.

El concejal y portavoz de Compromís per Mislata,  Javier Gil, se ha mostrado satisfecho por el debate que se ha tenido en el pleno de Mislata y ha declarado que “gracias a las mociones y propuestas de resolución que trae al pleno Compromís, avanzamos hacia una Mislata más igualitaria y transparente”.

No obstante, Gil se ha mostrado sorprendido por la intervención de la portavoz socialista, María Luísa Martínez Mora, en la que insistía en preguntar en qué ayuntamiento son públicas las actas de las comisiones. “Ya lo hicieron con las mociones contra los actos taurinos y lo vuelven a hacer en una moción por la transparencia. Parece que el gobierno del PSOE de Bielsa no quiera ser pionero en nada y tenga que ir en el último vagón mirando y copiando lo que hacen el resto de ayuntamientos”, ha declarado.

La enmienda presentada por el grupo Compromís a la moción del grupo socialista sobre declarar los servicios sociales como elemento básico también fue aprobada ayer por el pleno.