El dimecres Dones amb Compromís va celebrar la I edició dels reconeixements “Dones Compromeses per Mislata”, on l’associació va reconèixer a Clara Peiro i Laredo jugadora de Club Handbol Mislata, i integrant tant de la selecció valenciana com espanyola de la seua categoria i Mª Isabel Romero i Roger directora del CEIP Ausiàs March, amb més de 30 anys dedicades a l’educació. Les homenatjades van rebre una placa en commemoració del 8 de març i un llibre de frases de dones.

Dones amb Compromís, tot seguit, va presentar l’exposició de frases de dones on Carmen García Albero, comissària de l’exposició, va explicar la importància que té la lluita per la igualtat, i encara que s’ha avançat molt encara queda molt camí per recórrer, precisament el dia que 4 dones van ser assassinades.

Després es van repartir algunes de les frases entre el públic assistent perquè llegiren les frases que més els havien impactat i va començar un col·loqui per arribar a punts d’acord. La conclusió a què s’hi va arribar fou que l’educació és el camí per aconseguir la igualtat plena entre dones i homes.

A l’acte va assistir Javier Gil, regidor i portaveu de Compromís per Mislata, que defensarà al plenari de febrer una moció per a l’ampliació i intransferibilitat del permís de paternitat, “aconseguint que els permisos siguen iguals i intransferibles aconseguirem lluitar amb la discriminació de les dones al món laboral”

L’exposició frases de dones es podrà visitar en el centre jove el mercat de Mislata fins el 1 de març en horari de 10 a 14 i de 17 a 21.

 

Dones amb Comprmís celebra la I edición de los reconocimientos “Dones Compromeses per Mislata”

El miércoles Dones amb Compromís celebró la I edición de los reconocimientos “Dones Compromeses per Mislata”, donde la asociación va reconocer a Clara Peiro y Laredo jugadora de Club Handbol Mislata, e integrante tanto de la selección valenciana como española en su categoría y Mª Isabel Romero y Roger directora del CEIP Ausiàs March, con más de 30 años dedicados a la educación. Las homenajeadas recibieron una placa en conmemoración del 8 de marzo y un libro de frases de mujeres.

Dones amb Compromís, a continuación, presentó la exposición de frases de mujeres donde Carmen García Albero, comisaria de la exposición, explicó la importancia que tiene la lucha por la igualdad, y aunque se ha avanzado mucho todavía queda mucho camino por recorrer, precisamente el día que 4 mujeres fueron asesinadas.

Después se repartieron algunas de las frases entre el público asistente para que leyeran las frases que más les habían impactado y empezó un coloquio para llegar a puntos de acuerdo. La conclusión a la que se llegó fue que la educación es el camino para conseguir la igualdad entre mujeres y hombres.

Al acto asistió Javier Gil, regidor y portavoz de Compromís per Mislata, que defenderá en el pleno de febrero una moción para la ampliación e intransferibilidad del permiso de paternidad, “consiguiendo que los permisos sean iguales e intransferibles conseguiremos luchar con la discriminación de las mujeres en el mundo laboral”

La exposición frases de mujeres se podrá visitar en el centro joven el mercat de Mislata hasta el 1 de marzo en horario de 10 a 14 y de 17 a 21.