Després de conèixer a través de la premsa que el govern socialista de Mislata havia iniciat un expedient d’informació reservada per a posar llum sobre les possibles irregularitats que denunciava un exvoluntari de la protecció civil, Compromís per Mislata demana transparència en el procés d’investigació.

El portaveu i regidor de Compromís per Mislata, Javier Gil, es reafirma en les seues paraules i declara que “el cap de la Protecció Civil de Mislata no pot seguir ni un segon més al seu càrrec, perquè més enllà de la investigació que està duent a terme el govern socialista de Bielsa, hi ha evidències que ell ha actuat unilateralment i despòtica en qüestions delicades”. Aquestes actuacions, per tant, “donen una imatge nefasta de l’Ajuntament”, afig.

Cal recordar que Compromís per Mislata està seguint el fil d’aquest fet des del mes de gener quan un voluntari va presentar un registre d’entrada a l’Ajuntament de Mislata denunciant certes irregularitats i amb el suport de 9 companys de l’agrupació. Uns mesos més tard, en juny, un vehicle de la Protecció Civil va atropellar una veïna de la localitat i la investigació del grup municipal de Compromís es va intensificar.

A més, Gil afig que “cal que tots els regidors escollits democràticament pels mislaters i mislateres estiguen assabentats i assabentades del que passa a l’ajuntament i més encara en casos com aquest. No és decent que l’oposició s’entere de l’acció de govern per la premsa”.

 

Compromís per Mislata pide transparencia en el proceso de investigación de las irregularidades en la Protección Civil

Después de conocer a través de la prensa que el gobierno socialista de Mislata había iniciado un expediente de información reservada para arrojar luz sobre las posibles irregularidades que denunciaba un exvoluntario de la Protección Civil, Compromís per Mislata pide transparencia en el proceso de investigación.

El portavoz y concejal de Compromís per Mislata, Javier Gil, se reafirma en sus palabras y declara que “el jefe de la Protección Civil de Mislata no puede seguir ni un segundo más en su cargo, porque más allá de las investigaciones que esté llevando a cabo el gobierno socialista de Bielsa, hay evidencias de que él ha actuado unilateral y despóticamente en cuestiones delicadas”. Estas actuaciones, por tanto, “dan una imagen nefasta del Ayuntamiento”, añade.

Es necesario recordar que Compromís per Mislata está siguiendo el hilo de este hecho desde el mes de enero cuando un voluntario presentó un registro de entrada en el Ayuntamiento de Mislata denunciando ciertas irregularidades y con el apoyo de 9 compañeros de la agrupación. Unos meses más tarde, en junio, un vehículo de la Protección Civil atropelló a una vecina de la localidad y la investigación del grupo municipal de Compromís per Mislata se intensificó.

Además, Gil añade que “es necesario que todos los concejales escogidos democráticamente por los mislateros y mislateras estén enterados y enteradas de lo que pasa en el ayuntamiento y más aún en casos como este. No es decente que la oposición se entere de la acción de gobierno a través de la prensa”.