Compromís per Mislata torna a denunciar l’ús partidista dels mitjans públics de comunicació locals per part del PSOE de Bielsa, com ha quedat palés en la presentació, aquest divendres, del contenidor de residus orgànics que es posarà en funcionament a Mislata en els pròxims dies.

Un acte al qual no han sigut convidats els membres de l’oposició tot i ser membres de la junta general de Nemasa. Segons Javier Gil, regidor i portaveu de Compromís per Mislata, “açò ja és una cosa habitual que demostra el tarannà poc democràtic habitual del PSOE de Bielsa”.

A més, “una altra cosa que denunciem és el silenciament de la moció que vam presentar i va ser aprovada per tots els grups polítics al mes de setembre perquè Mislata s’acollira al pla de recollida selectiva de residus de la Conselleria d’Agricultura, Medi Ambient, Canvi climàtic i Desenvolupament Rural i que sol·licitara les ajudes per a implementar aquest pla. En un altre ridícul intent de ningunejar l’oposició” ha apuntat Gil.

 

 

 

 

El PSOE de Bielsa sigue utilizando los medios de comunicación públicos como su propio Canal 9

 

Compromís per Mislata vuelve a denunciar el uso partidista de los medios públicos de comunicación locales por parte del PSOE de Bielsa, cómo ha quedado patente en la presentación, este viernes, del contenedor de residuos orgánicos que se pondrá en funcionamiento en Mislata en los próximos días.

Un acto al cual no han sido invitados los miembros de la oposición a pesar de ser miembros de la junta general de Nemasa. Según Javier Gil, regidor y portavoz de Compromís per Mislata, “esto ya es una cosa habitual que demuestra el talante poco democrático habitual del PSOE de Bielsa”.

Además, “otra cosa que denunciamos es el silenciamento de la moción que presentamos y fue aprobada por todos los grupos políticos en el mes de septiembre para que Mislata se acogiera al plan de recogida selectiva de residuos de la Consejería de Agricultura, Medio ambiente, Cambio climático y Desarrollo Rural y que solicitara las ayudas para implementar este plan. En otro ridículo intento de ningunear la oposición” ha apuntado Gil.