Compromís per Mislata llança una campanya per fomentar el comerç local, aprofitant les rebaixes d’estiu. Segons Compromís aquesta campanya hauria hagut de nàixer del govern local i no de l’oposició, però arran de l’immobilisme del govern municipal del partit socialista de Mislata en matèria de comerç local ha estat necessari fer un pas endavant.

Des de Compromís per Mislata, de fet, creiem que Mislata ofereix moltes possibilitats als mislaters i mislateres amb els seus comerços i que la temporada de rebaixes és una molt bona ocasió per a beneficiar-se de les ofertes que aquests prepararan per a tothom qui vulga acostar-s’hi.

En paraules del portaveu de Compromís per Mislata i regidor al consistori local, Javier Gil, “venim d’unes setmanes en què s’han escoltat arguments a favor dels bussos de l’EMT que incidien en la necessitat d’arribar al Mercat Central de València per al poble de Mislata; nosaltres creiem, però, que Mislata i els seus comerciants i comerciantes ofereixen tot un seguit de productes de qualitat i un tracte de proximitat a escassos metres de casa”. De fet, en aquest mateix sentit, ha afegit, que “des de Compromís confiem en la nostra gent i per això no ens cal emprar ni cotxe, ni bus, ni metro, per a anar a fer la compra del dia a dia”.

La campanya consta d’imatges que circularan per les nostres xarxes socials amb diferents aspectes del comerç local de mislata que pretenen acostar la feina i els productes dels nostres comerciants als mislaters i mislateres. A més a més farem servir les etiquetes #compraaMislata i #aMislatatenimdetot.

 

Compromís lanza una campaña para fomentar el comercio local en Mislata

 Compromís per Mislata lanza una campaña para fomentar el comercio local, aprovechando las rebajas de verano. Según Compromís, esta campaña tendría que haber nacido del gobierno local y no de la oposición, pero a raíz del inmovilismo del gobierno municipal del partido socialista de Mislata en materia de comercio local ha sido necesario dar un paso hacia delante.

Desde Compromís per Mislata, de hecho, creemos que Mislata ofrece muchas posibilidades a los mislateros y mislateras con sus comercios y que la temporada de rebajas es una muy buena ocasión para beneficiarse de las fertas que estos prepararán para todo el que se quiera acercar.

En palabras del portavoz de Compromís per Mislata y concejal en el consistorio local, Javier Gil, “venimos de unas semanas en las que se han escuchado argumentos a favor de los buses de la EMT que incidían en la necesidad de llegar al Mercado Central de València para el pueblo de Mislata; nosotros creemos que Mislata y sus comerciantes ofrecen todo un seguido de productos de calidad y un trato de proximidad a escasos metros de casa”. De hecho, en este mismo sentido, ha añadido, que “desde Compromís confiamos en nuestra gente y por eso no nos es necesario utilizar el coche, ni el bus, ni el metro para ir a hacer la compra del día a día”.

La campaña consta de imágenes que circularán por nuestras redes sociales con diferentes aspectos del comercio local de Milsata que pretenden acertcar el trabajo y los productos de nuestros comerciantes al pueblo de Mislata. Además utilizaremos los hashtags #compraaMislata i #aMislatatenimdetot.