La coalició #aLaValenciana va parlar de futur i de polítiques de joventut amb el poble de Mislata amb tres joves candidats al congrés i el senat en l’acte central de campanya que es va realitzar ahir a aquesta localitat de l’Horta. A la xarrada van assistir en representació de Compromís, Paula Espinosa; i de Podem, Ferran Martínez.

 

A més, a l’acte van intervenir  Javier Gil, regidor portaveu de Compromís per Mislata a l’Ajuntament de Mislata; Carmen Sepúlveda, portaveu d’EUPV de Mislata; i César Navarro, Podem Mislata; que van explicar al públic assistent el perquè de la coalició i van insistir en la importància de les eleccions generals i com poden afectar al municipi uns resultats o uns altres. De fet, Javier Gil, que va introduir l’acte de joventut, va assegurar que: “este és un moment clau per a la història del nostre país. Necessitem un canvi real a l’Estat espanyol per poder desenvolupar les polítiques públiques que facen més fàcil la vida de les persones, per seguir retornant-los la felicitat de cada dia. Per a això, necessitem un canvi real a Madrid per a rebre tots els diners que ens pertoquen amb un finançament just per al poble valencià i per a aconseguir una veu valenciana a Madrid comptem amb tu”.

 

Durant l’acte, Paula Espinosa va demanar el vot per #aLaValenciana i va remarcar la importància d’aprofundir en “les polítiques verdes que a més de respectar el nostre planeta tenen la capacitat de generar llocs de treball per als joves preparats d’este país”. Els temes sobre els quals van parlar foren: sanitat universal, educació pública, ocupació jove, feminismes i diversitat LGTBI+.
Per la seua banda, Ferran Martínez va explicar que “mentre a la plaça de la Mare de Déu de València hi havia gent amb banderes carlines i recordant el franquisme resant un rosari de desagravi a la Mare de Déu dels Desemparats, el dia 18 de juny nosaltres celebràvem l’Orgull Gai a València, un orgull inclusiu per a tothom tinga el color de pell que tinga, tinga la religió que tinga i estime de la manera que estime. Mentre ells exclouen dia rere dia, nosaltres incloem dia rere dia”.

La coalición #aLaValenciana realiza el acto central de campaña en Mislata con los jóvenes



La coalición #aLaValenciana habló de futuro y de políticas de juventud con el pueblo de Mislata con dos jóvenes candidatos al congreso y el senado en el acto central de campaña que se realizó ayer a esta localidad de l’Horta. A la charla asistieron en representación de Compromís, Paula Espinosa; y de Podemos, Ferran Martínez.


Además, en el acto intervinieron Javier Gil, regidor portavoz de Compromís per Mislata al Ayuntamiento de Mislata; Carmen Sepúlveda, portavoz de EUPV de Mislata; y César Navarro, Podemos Mislata; que explicaron al público asistente el por qué de la coalición e insistieron en la importancia de las elecciones generales y como pueden afectar al municipio unos resultados u otros. De hecho, Javier Gil, que introdujo el acto de juventud, aseguró que: “este es un momento clave para la historia de nuestro país. Necesitamos un cambio real en el Estado español para poder desarrollar las políticas públicas que hagan más fácil la vida de las personas, para seguir devolviéndolos la felicidad de cada día. Para lo cual, necesitamos un cambio real en Madrid para recibir todo el dinero que nos corresponden con una financiación justa para el pueblo valenciano y para conseguir una voz valenciana en Madrid contamos con tú”. 


Durante el acto, Paula Espinosa pidió el voto por #aLaValenciana y remarcó la importancia de profundizar en “las politicas verdes que además de respetar nuestro planeta tienen la capacidad de generar puestos de trabajo para los jóvenes preparados de este país”. Los temas sobre los cuales se hablaron fueran: sanidad universal, educación pública, ocupación joven, feminismos y diversidad LGTBI+. 


Por su parte, Ferran Martínez explicó que “mientras en la plaza de la Virgen de Valencia había gente con banderas carlistas y recordando el franquismo rezando un rosario de desagravio a la Virgen de los Desamparados, el día 18 de junio nosotros celebrábamos el Orgullo Gay en Valencia, un orgullo inclusivo para todo el mundo tenga el color de piel que tenga, tenga la religión que tenga y estimo de la manera que estimo. Mientras ellos excluyen día detrás día, nosotros incluimos día detrás día”.