El PSOE de Mislata ha tornat a dir que no a què l’EMT torne a Mislata. Bielsa torna a demostrar el seu tarannà amb este tema demostrant que els seus interessos en què tornen els autobusos a Mislata no pasen per ser un acte electoralista on ell vol ser el protagonista. Tot i que el president socialista Ximo Puig es comprometia a pagar les despeses de la tornada dels autobusos al municipi, Bielsa ha rebutjat l’oferta de l’EMT.

 

De fet, fins a 3 possibilitats diferents ha enviat l’EMT a Mislata per la tornada del bus a la Vila. Bielsa ha demostrat la seua nul·la voluntat de negociar. Respecte dels costos de la línia que ha d’arribar als pobles, novament l’únic conflictiu és l’alcalde de Mislata, a pesar que la Generalitat i la Diputació s’han compromés a posar els recursos necessaris. Els tècnics de l’EMT han fet un estudi dels costos i han convidat a contrastar en repetides ocasions amb qualsevol altra institució.

Javier Gil, regidor portaveu de Compromís per Mislata ha demanat a Bielsa que aprofite el tancament de campanya per preguntar-li a Ximo Puig “perquè ara no vol pagar allò que es va comprometre” i es pregunta si “Bielsa vol de veritat que els autobusos tornen a Mislata o l’és més rendible electoralment que no tornen”.

“L’actitud de l’alcalde de Mislata està entorpint un acord que València ha aconseguit amb Alboraia, Vinalesa, Moncada, Paterna, la Generalitat i la Diputació. Milers de veïns d’estos pobles es veuen afectats per pur desig d’una persona de fer arribar les línies d’autobús que no són seues allà on ell vol, i a més, fora del seu propi terme municipal” ha comentat Gil.

Des de Compromís demanem a l’alcalde que negocie d’una vegada amb València i que s’aclarisquen els socialistes de Blanqueries i els de Mislata perquè aquesta guerra que només fa ell perjudica la població de Mislata, que encara està sense autobús.

El PSOE dice NO a la recuperación de la EMT por parte de Mislata

El PSOE de Mislata ha vuelto a decir que no a que la EMT regrese a Mislata. Bielsa vuelve a demostrar su talante con este tema demostrando que su interés en que vuelvan los autobuses a Mislata no es más que un acto electoralista donde él quiere ser el protagonista. A pesar que el presidente socialista Ximo Puig se comprometió a pagar los gastos de la vuelta de los autobuses al municipio, Bielsa ha rechazado la oferta de la EMT.


De hecho, hasta 3 posibilidades diferentes ha enviado la EMT a Mislata para el regreso del bus al municipio. Bielsa ha demostrado su nula voluntad de negociar. Respecto de los costes de la línea que tiene que llegar a los pueblos, nuevamente el único conflictivo es el alcalde de Mislata, a pesar que la Generalitat y la Diputación se han comprometido a poner los recursos necesarios. Los técnicos de la EMT han hecho un estudio de los costes y han invitado a contrastar en repetidas ocasiones con cualquier otra institución.


Javier Gil, regidor portavoz de Compromís per Mislata ha pedido a Bielsa que aproveche el cierre de campaña para preguntarle a Ximo Puig “porque ahora no quiere pagar aquello que se comprometió” y se pregunta si “Bielsa quiere de verdad que los autobuses regresen a Mislata o le es más rentable electoralmente que no vuelven”.


“La actitud del alcalde de Mislata está entorpeciendo un acuerdo que Valencia ha conseguido con Alboraia, Vinalesa, Moncada, Paterna, la Generalitat y la Diputación. Miles de vecinos de estos pueblos se ven afectados por el simple deseo de una persona de hacer llegar las líneas de autobús que no son suyas allá donde él quiere, y además, fuera de su propio término municipal” ha comentado Gil.


Desde Compromís pedimos al alcalde que negocie de una vez con Valencia y que se aclaren los socialistas de Blanqueries y los de Mislata porque esta guerra que sólo hace él perjudica a la población de Mislata, que todavía está sin autobús.