Mislata

El dimecres dia 22 de juny  a les 19:30 h. a l’avinguda Gregorio Gea de Mislata, just davant del centre cultural, parlarem de futur i de polítiques de joventut amb tres joves candidats d’#aLaValenciana. Vindran en representació de Compromís, Paula Espinosa; de Podem, Ferran Martínez; i d’Esquerra Unida del País Valencià, Lorena Ruíz.

Este és un moment clau per a la història del nostre país. Necessitem un canvi real a l’Estat espanyol per poder desenvolupar les polítiques públiques que facen més fàcil la vida de les persones, per seguir retornant-los la felicitat de cada dia. Per a això, necessitem un canvi real a Madrid per a rebre tots els diners que ens pertoquen amb un finançament just per al poble valencià i per a aconseguir una veu valenciana a Madrid comptem amb tu.

L’acte serà presentat per Javier Gil, Compromís per Mislata; Carmen Sepúlveda, EUPV de Mislata; i César Navarro, Podem Mislata.

El miércoles día 22 de junio a las 19:30 h. en la Avenida Gregorio Gea de Mislata, justo delante del centro cultural, hablaremos de futuro y de políticas de juventud con tres jóvenes candidatos de #aLaValenciana. Vendrán en representación de Compromís, Paula Espinosa; de Podem, Ferran Martínez; y de Esquerra Unida del País Valencià, Lorena Ruíz.

Este es un momento clave para la historia de nuestro país. Necesitamos un cambio real en el estado español para poder desarrollar políticas públicas que hagan la vida de las personas más fácil, para seguir retornándoles la felicidad de cada día. Para eso, necesitamos un cambio real en Madrid para recibir todo el dinero que nos corresponde con un financiamiento justo para el pueblo valenciano y para conseguir una voz valenciana en Madrid contamos contigo.

El acto será presentado por Javier Gil, Compromís per Mislata; Carmen Sepúlveda, EUPV de Mislata; y César Navarro, Podem Mislata.