Javier Gil: “En nou mesos el govern del Botànic ha aconseguit que una situació que el PP no va tindre gens d’interés de solucionar els darrers 10 anys se solucione”

 

Des que el conseller Vicent Marzà fou nomenat conseller d’Educació, fa nou mesos, ha mostrat el seu compromís en reactivar la comunitat educativa i ha centrat els seus esforços en la dignificació de l’educació pública. L’ampliació i condicionament del menjador del CEIP Ausiàs March de Mislata és una prova d’aquest compromís amb el qual va accedir el conseller al càrrec. Aquestes obres, amb un pressupost base de 480.335 euros, s’emmarquen dins de les millores als centres educatius públics valencians recollides al Mapa d’Infraestructures Escolars per tal d’assolir l’objectiu d’#AulesDignes.

En el projecte es contempla tan la demandada per la comunitat educativa ampliació de les places del menjador de 50 a 330 en doble torn, com l’adequació de la cuina, a la qual es dotarà d’un nou equipament. Amb aquesta ampliació i adequació, el CEIP Ausiàs March de Mislata podrà donar servici de menjador a la totalitat de sol·licitants del centre.

“En nou mesos el govern del Botànic ha aconseguit que una situació que el PP no va tindre gens d’interés de solucionar els darrers 10 anys se solucione”, explica Javier Gil, portaveu-regidor de Compromís a Mislata. Gil ha aprofitat per a “donar les gràcies al conseller Marzà pel seu interés i determinació en què els xiquets i xiquetes d’arreu el País Valencià i en aquest cas a Mislata, puguen anar a classe en condicions dignes i no en barracons com feia fins fa no res el PP”, conclou.

Dintre d’aquesta millora de les infraestructures educatives del País Valencià es contempla l’eliminació dels barracons del CEIP Mestre Serrano de Mislata, una de les infraestructures educatives que demostra el desinterés de l’anterior administració del Partit Popular en el foment de l’educació pública i de qualitat, ja que es troba en un 26% en barracons.

 

El conseller Vicent Marzà reafirma su compromiso con Mislata con la ampliación del comedor del CEIP Ausiàs March

Javier Gil: “En nueve meses el gobierno del Botánico ha conseguido que una situación que el PP no tuvo ningún interés en solucionar los últimos 10 años se solucione”


Desde que el conseller Vicent Marzà fue nombrado consejero de Educación, hace nueve meses, ha mostrado su compromiso al reactivar la comunidad educativa y ha centrado sus esfuerzos en la dignificación de la educación pública. La ampliación y acondicionamiento del comedor del CEIP Ausiàs March de Mislata es una prueba de este compromiso con el cual accedió el conseller al cargo. Estas obras, con un presupuesto base de 480.335 euros, se enmarcan dentro de las mejoras a los centros educativos públicos valencianos recogidas al Mapa de Infraestructuras Escolares para lograr el objetivo de #AulesDignes.

En el proyecto se contempla tanto la demandada por la comunidad educativa ampliación de las plazas del comedor de 50 a 330 en doble turno, como la adecuación de la cocina, a la cual se dotará de un nuevo equipamiento. Con esta ampliación y adecuación, el CEIP Ausiàs March de Mislata podrá dar servicio de comedor a la totalidad de solicitantes del centro.

“En nueve meses el gobierno del Botánico ha conseguido que una situación que el PP no tuvo ningún interés en solucionar los últimos 10 años se solucione”, explica Javier Gil, portavoz-regidor de Compromís per Mislata. Gil ha aprovechado para “dar las gracias al conseller Marzà por su interés y determinación para que los niños y niñas de todas partes del País Valenciano y en este caso de Mislata, puedan ir a clase en condiciones dignas y no en barracones como hacía hasta hace nada el PP”, concluye.

Dentro de esta mejora de las infraestructuras educativas del País Valenciano se contempla la eliminación de los barracones del CEIP Maestro Serrano de Mislata, una de las infraestructuras educativas que demuestra el desinterés de la anterior administración del Partido Popular en el fomento de la educación pública y de calidad, puesto que se encuentra en un 26% en barracones.