Compromís-Podem guanya les eleccions a Mislata

Compromís ha sigut la formació més votada en les eleccions a Mislata, la coalició que anava junt amb Podem és la primera força política a la localitat per damunt de PP i PSOE, ha obtingut quasi més de 400 vots que el PP i ha superat en més de 1200 vots al PSOE, i a Ciutadans li ha tret més de 3000 vots.

Tot i haver sigut unes eleccions quasi clandestines, els col·lectius locals de Compromís per Mislata i Podem han treballat de valent per visibilitzar aquestes eleccions i portar als veïns les seues propostes programàtiques, de fet ha sigut l’única formació que ha realitzat dues xerrades-debats perquè les mislateres i els mislaters pogueren preguntar directament als ponents els seus dubtes.

Per a Javier Gil, regidor de Compromís per Mislata, aquestes eleccions “ens deixen un bon sabor de boca i hem de continuar treballant com fins ara per a transformar tota aquesta il·lusió en una realitat”.

 

Compromís gana las elecciones en Mislata

Compromís ha sido la formación más votada en las elecciones en Mislata, la coalición que iba junto con Podemos es la primera fuerza política a la localidad por encima de PP y PSOE, ha obtenido casi más de 400 votos que el PP y ha superado en más de 1200 votos al PSOE, y a Ciudadanos le ha sacado más de 3000 votos.

A pesar de haber sido unas elecciones casi clandestinas, los colectivos locales de Compromís per Mislata y Podemos han trabajado de lo lindo para visibilizar estas elecciones y acercar a los vecinos sus propuestas programáticas, de hecho ha sido la única formación que ha realizado dos charlas-debates para que las mislateras y los mislateros pudieran preguntar directamente a los ponentes sus dudas.

Para Javier Gil, regidor de Compromís per Mislata, estas elecciones “nos dejan un buen sabor de boca y tenemos que continuar trabajando como hasta ahora para transformar toda esta ilusión en una realidad”.

Arxivat en: Ajuntament Mislata, Compromis

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *