Des de Compromís per Mislata donem suport a la Junta de Personal de l’Ajuntament de Mislata, que davant l’absència total de diàleg per part de l’Alcalde de Mislata, i per unanimitat dels seus membres ha decidisc que no acudirà a la Taula General de Negociació per a l’aprovació de la plantilla i la relació de llocs de treball del 2016.

La falta total de diàleg, consens i acord de l’equip de govern amb els sindicats demostra la poca valoració que aquest equip de govern té amb els treballadors, on fins i tot no atén a l’opinió dels caps de servei que són els que millor coneixen les necessitats de cada departament, i més podrien ajudar a l’equip de Carlos Fernández Bielsa en aquest treball.

Javier Gil, regidor de Compromís per Mislata, anima a l’alcalde a realitzar un canvi radical en la seua política comunicativa amb els treballadors i els seus representants, i insta a Fernández Bielsa a asseure’s i escoltar les propostes d’aquests, “escoltant als treballadors i treballadores és com podrà conèixer les necessitats reals de la plantilla i així solucionar els problemes que puguen existir en cada departament”. A més a més aquestes millores redundarien en beneficis per als veïns i veïnes de Mislata, que farien que el seu tracte amb l’administració fóra més àgil.

Ausencia total de Comunicación entre el equipo de gobierno de Bielsa y los sindicatos

Desde Compromís per Mislata apoyamos a la Junta de Personal del Ayuntamiento de Mislata, que ante la ausencia total de diálogo por parte del Alcalde de Mislata, y por unanimidad de sus miembros ha decido que no acudirá a la Mesa General de Negociación para la aprobación de la plantilla y la relación de puestos de trabajo del 2016.

La falta total de diálogo, consenso y acuerdo del equipo de gobierno con los sindicatos demuestra la poca valoración que este equipo de gobierno tiene con los trabajadores, donde incluso no atiende a la opinión de los jefes de servicio que son los que mejor conocen las necesidades de cada departamento, y más podrían ayudar al equipo de Carlos Fernández Bielsa en este trabajo.

Javier Gil, concejal de Compromís per Mislata, anima al alcalde a realizar un cambio radical en su política comunicativa con los trabajadores y sus representantes, e insta a Fernández Bielsa a sentarse y escuchar las propuestas de estos, “escuchando a los trabajadores y trabajadoras es como podrá conocer las necesidades reales de la plantilla y así solucionar los problemas que puedan existir en cada departamento”. Además estas mejoras redundaran en beneficios para los vecinos y vecinas de Mislata, que harían que su trato con la administración fuera más ágil.