Compromís per Mislata ha presentat una moció perquè els pressupostos municipals de l’Ajuntament de Mislata siguen uns pressupostos participatius, on tota la ciutadania puga participar activament en la realització dels pressupostos municipals i siga aquesta la que decidisca en que s’hagen de gastar i invertir els seus impostos.

El Portaveu de Compromís per Mislata, Javier Gil i Marín ha anunciat la seua aposta decidida per una nova forma de fer política. “El repte d’un Ajuntament ha de ser obrir-se a la participació ciutadana perquè els veïns puguen decidir directament en què es gasten i inverteixen els seus impostos”. La proposta de Compromís per Mislata es basa en noves fórmules de participació, que utilitzen les noves tecnologies per a sondejar permanentment l’opinió dels ciutadans en els problemes que els afecten directament, i que són públics per a tota la ciutadania.

Com ja s’han implantat amb èxit en altres ciutats , per a Compromís han de ser els ciutadans els qui decidisquen la configuració anual dels pressupostos municipals, “ja que són ells els que viuen el dia a dia i coneixen millor la realitat, les prioritats i les necessitats de Mislata”, ha assenyalat Gil. En aquesta línia Compromís aposta per una altra forma de fer política, cedint el protagonisme als ciutadans.

Aquesta nova forma de participació ciutadana tracta de ser una nova forma de fa política que fa partícip al veí i veïna de la marxa i presa de decisions de la ciutat, que augmentarà la transparència i eficiència en la gestió municipal i millora la comunicació entre administració i ciutadania.

Per a Compromís “El repte d’un Ajuntament ha de ser obrir-se a la participació ciutadana perquè els veïns i veïnes puguen decidir en què es gasta i inverteixen els seus impostos, ja que, aquesta ha de ser la vertadera essència de la democràcia”, ha conclòs Gil.

Compromís per Mislata presenta una moción para que los presupuestos del Ayuntamiento sean participativos

Compromís per Mislata ha presentado una moción para que los presupuestos municipales del Ayuntamiento de Mislata sean unos presupuestos participativos, donde toda la ciudadanía pueda participar activamente en la realización de los presupuestos municipales y sea esta la que decida en que se deban gastar e invertir sus impuestos.

El Portavoz de Compromís per Mislata, Javier Gil i Marín ha anunciado su apuesta decidida por una nueva forma de hacer política. “El reto de un Ayuntamiento debe ser abrirse a la participación ciudadana para que los vecinos puedan decidir directamente en qué se gastan e invierten sus impuestos”. La propuesta de Compromís per Mislata se basa en nuevas fórmulas de participación, que utilizan las nuevas tecnologías para sondear permanentemente la opinión de los ciudadanos en los problemas que les afectan directamente, y que son públicos para toda la ciudadanía.

Como ya se han implantado con éxito en otras ciudades , para Compromís han de ser los ciudadanos quienes decidan la configuración anual de los presupuestos municipales, “ya que son ellos los que viven el día a día y conocen mejor la realidad, las prioridades y las necesidades de Mislata”, ha señalado Gil. En esta línea Compromís apuesta por otra forma de hacer política, cediendo el protagonismo a los ciudadanos.

Esta nueva forma de participación ciudadana trata de ser una nueva forma de hace política que hace partícipe al vecino y vecina de la marcha y toma de decisiones de la ciudad, que aumentará la transparencia y eficiencia en la gestión municipal y mejora la comunicación entre administración y ciudadanía.

Para Compromís “El reto de un Ayuntamiento debe ser abrirse a la participación ciudadana para que los vecinos y vecinas puedan decidir en qué se gasta e invierten sus impuestos, ya que, esta debe ser la verdadera esencia de la democracia”, ha concluido Gil.