El ple de l’Ajuntament de Mislata va votar en 2012 per unanimitat commemorar un dia Estellés durant les festes populars de Mislata

Per tercer any consecutiu, Carlos Fernández Bielsa i el seu equip obvien l’acord aprovat per unanimitat en el ple de l’Ajuntament de Mislata per a commemorar el Dia d’Estellés durant les festes populars. Un nou colp a la cultura valenciana que és obviada constantment per aquest equip de govern.

D’aquesta forma, amb motiu del dia del naixement de Vicent Andrés Estellés, el 4 de setembre, el ple de l’Ajuntament de Mislata va aprovar per unanimitat el 28 de juny de 2012 la celebració d’aquest dia com “*Festa Estellés” realitzant diversos actes durant les festes populars de Mislata. En 2015, aquest acord continua per complir-se.

Des de Compromís per Mislata denunciem com, per tercer any consecutiu, Bielsa ha amagat en un calaix a l’escriptor i periodista valencià. Una vegada més no es realitzarà cap acte en els 6 dies de festes populars, que van començar el dia 1 i duraran fins a diumenge que ve mostrant una falta de respecte a les decisions del ple de l’Ajuntament de Mislata i, per tant, als seus veïns i veïnes.

Des de Compromís per Mislata estem amb la cultura i especialment al costat dels nostres escriptors, per açò Javier Gil ha presentat una pregunta en la comissió de control al govern per a veure el motiu d’aquest ‘oblit’ i poder així tractar de solucionar est va agraviar a un dels nostres escriptors més importants. Encara és possible incloure algun acte en els dies que queden de festes populars i preparar la festa que mereix el nostre escriptor per a l’any pròxim.

Bielsa incumple los acuerdos del pleno por tercer año consecutivo obviando la Fiesta Estellés

El pleno del Ayuntamiento de Mislata votó en 2012 por unanimidad conmemorar un día Estellés durante las fiestas populares de Mislata

Por tercer año consecutivo, Carlos Fernández Bielsa y su equipo obvian el acuerdo aprobado por unanimidad en el pleno del Ayuntamiento de Mislata para conmemorar el Día de Estellés durante las fiestas populares. Un nuevo golpe a la cultura valenciana que es obviada constantemente por este equipo de gobierno.

De esta forma, con motivo del día del nacimiento de Vicent Andrés Estellés, el 4 de septiembre, el pleno del Ayuntamiento de Mislata aprobó por unanimidad el 28 de junio de 2012 la celebración de este día como “Festa Estellés” realizando diversos actos durante las fiestas populares de Mislata. En 2015, este acuerdo continúa por cumplirse.

Desde Compromís per Mislata denunciamos como, por tercer año consecutivo, Bielsa ha escondido en un cajón al escritor y periodista valenciano. Una vez más no se realizará ningún acto en los 6 días de fiestas populares, que empezaron el día 1 y durarán hasta el próximo domingo mostrando una falta de respeto a las decisiones del pleno del Ayuntamiento de Mislata y, por ende, a sus vecinos y vecinas.

Desde Compromís per Mislata estamos con la cultura y especialmente al lado de nuestros escritores, por eso Javier Gil ha presentado una pregunta en la comisión de control al gobierno para ver el motivo de este ‘olvido’ y poder así tratar de solucionar este agravió a uno de nuestros escritores más importantes. Todavía es posible incluir algún acto en los días que quedan de fiestas populares y preparar la fiesta que merece nuestro escritor para el año próximo.