Compromís per Mislata ha presentat una moció a l’Ajuntament de Mislata per a instar a tots els grups a reivindicar el compliment dels acords sanitaris en el nostre municipi. Des del grup municipal es volen complir els compromisos signats amb els col·lectius veïnals de la localitat en els quals ens comprometíem a retornar a Mislata una Sanitat de qualitat amb l’arribada del canvi al govern de la Generalitat.

“No podem perdre més el temps, cal reivindicar immediatament els serveis sanitaris que es van comprometre en el Pacte per la Sanitat”, assegura Javier Gil, regidor de Compromís per Mislata. “Som els primers que hem de donar exemple després d’anys reivindicant que l’Hospital Militar funcione com a Centre d’Especialitats o que es reincorpore el personal a urgències, que ens ha deixat, per citar un exemple, amb només un metge de guàrdia. A més, no volem repetir escenes d’abandó de serveis com ha propiciat cada estiu el PP”, finalitza Gil.

Des de Compromís per Mislata sol·licitarem la recuperació o millora dels següents serveis per al municipi, tots ells recollits en el pacte signat abans de les eleccions municipals i autonòmiques:

. L’Hospital Vázquez Bernabeu comptarà amb unitats de referència provincial o regional, segons les necessitats assistencials (unitat de dany medul·lar, unitat de dany sobrevingut, unitat de dany cerebral, dolor i fatiga crònica, fibromialgia, disfagias, etc.) o altres necessitats que la Generalitat plantege i puguen tenir cabuda en el recinte.

. Àrea d’hospitalització de mitjana i llarga estada i atenció a crònics amb unitats com a dany cerebral.

. Consulta especialitzada mantenint almenys 21 especialitats (en col·laboració amb Consultes externes i serveis hospitalaris).

. Àrea de Laboratori operativa 24 hores Bioquímica, Hematologia i Microbiologia.

. Àrea de Radiologia amb mínim de Radiologia convencional operativa les 24 hores per a urgències i l’hospital. I Ecografia.

. Servei d’Urgències i Urgències pediàtriques 24 hores.

. Box de quatre o sis llits.

. Base SAMU i TMNA.

. Servei de Cirurgia ambulatoria i de curta estada.

. Unitat d’Ingrés de curta estada: Observació, Diagnòstic i Tractament en els casos que la patologia del pacient ho permeta (amb un mínim de 20 llits).

. Totes les especialitats presencials donaran servei a les Urgències.¡

. Un Centre de Planificació familiar.

. Àrea d’Urgències extra hospitalària, assegurant un mínim de dos metges de guàrdia i dos infermers.

. Àrea d’ingrés de mitjana i llarga estada de salut mental.

mocio acords sanitaris_