Compromís insistix que Mislata siga una ciutat lliure de maltractament animal. A falta una setmana per a la celebració de Bous al Carrer en el nostre municipi, des del col·lectiu local volem canviar la indiferència del partit del govern, el PSOE, qui ignora un debat que està en el carrer excusant-se en què ells no són responsables de la realització d’aquest acte de violència.

“Des de Compromís farem un esforç perquè els desitjos de votants dels nou partits que es van presentar a les eleccions i no volen més violència animal a Mislata es complisquen”, explica el regidor de Compromís, Javier Gil. “Els socialistes de Mislata no es poden amagar més i deuen donar la cara en este tema, sabem que són molts dels seus votants i fins i tot alguns dels seus regidors els que estan en contra dels Bous al Carrer, als qui animem, quan es vote la moció presentada per Compromís, a votar en conciencia recordant que es deuen als ciutadans i no a la disciplina de partit. Nosaltres anem a ser la seua veu, que elevarem per a demostrar i aconseguir que si que es pot frenar esta barbàrie a Mislata. Resulta més que curiós que uns actes, que havien estat esborrats del mapa, tornaren fa quatre anys després de ser promesos per Bielsa en la campanya electoral de 2011, alguna cosa que ara vol oblidar”, explica Gil.

En Compromís per Mislata ho tenim clar, el nostre municipi ha de ser una ciutat contrària als actes com els taurins, que exerceixen violència contra els animals. No anem a parar fins a aconseguir-ho, tal com hem fet els últims quatre anys des de fora del consistori.