Compromís per Mislata tindrà este dissabte en Javier Gil al seu primer regidor electe en l’Ajuntament de la Vila. Un primer pas per a portar la veu de la ciutadania que demanden polítiques més d’esquerres i valencianistes en el Consistori. Un treball que ja ha començat amb la posada en agenda d’una reunió amb el futur alcalde de València, Joan Ribó.

Javier Gil i Joan Ribó es sentaran per a tractar tots els temes comuns entre tots dos consistoris amb l’objectiu d’establir els llaços entre ambdues ciutats, uns temes en comú que en els últims 24 anys havien sigut oblidats per les polítiques personalistes. El primer dels temes que Javier Gil vol posar damunt de la taula de l’alcalde de València és la reestructuració del transport públic en l’àrea metropolitana de València.

En este sentit, Joan Ribó coneix de primera mà la problemàtica de Mislata, localitat que ja va visitar, en el seu dia, per a transmetre solucions justament en la problematica de mobilitat que vivim a tota l’àrea metropolitana. Ara, com a alcalde, tractarà reestructurar les línies de transport en l’àrea metropolitana i recuperar la subvenció que l’Estat ofereix per al foment del transport públic i metropolità a les principals ciutats d’Espanya, però que el govern del cap i cassal havia rebutjat.

“Anem a transmetre a l’alcalde de València la necessitat del nostre veïnat de recuperar una línia d’autobusos de l’EMT, sostenible, útil i que no li coste un euro més a les arques municipals”, explica Javier Gil. El regidor electe, també transmetrà “la necessitat que les bicicletes de Valenbisi puguen connectar la capital amb Mislata, a més de generar llaços i no barreres per als ciclistes d’ambdues ciutats”, remarca Gil.

Per a Compromís per Mislata és una notícia més que positiva l’arribada de Joan Ribó a l’alcaldia de València, una situació que regenerarà la política en el cap i casal i que recuperarà els nexes d’unió amb l’àrea metropolitana, totalment oblidada per l’anterior munícipe.