Compromís per Mislata te clar el seu propòsit de fer una política participativa i transparent. la campanya que esgotem ha comptat amb molta imaginació, voluntat i proximitat, tirant de cames amb la nostra bicicleta i botant-nos els continuats entrebancs que el bipartidisme ens ha intentat posar per silenciar el nostre missatge.

El pressupost total de campanya per part de Compromís per Mislata és de 2951,49€. Una quantitat que prove de guanys per la venda de loteria (939 euros), d’un Fons de cooperació de municipis sense representació que Compromís a nivell de País ha assignat (1659,62€) i que es completa amb  352,87€ de quotes d’afiliats i afiliades.

Les despeses originades en diferents comandes en elements de campanya signifiquen el següent: material de ferreteria (108,54€), aliments diversos (210,07€), samarretes, (143,40 €), lloguer de furgona, (55,06€), carburant (15€), díptics publicitaris de les nostres propostes (169,40€), cartelleria (200€), lloguer de la seu electoral, (605,83€), publicitat a mitjans de comunicació, (217,80€), grup de dolçaina i tabal, (180€), Muntatge escenari acte central (757,46 €) i el remanent restant queda previst per a despeses per tal d’atendre a les persones apoderades el dia electoral.

Compromís determina d’esta manera una màxima de transparència i equitat en els comptes com a exemple del que farà en el moment de gestionar l’ajuntament. En este sentit emplaça a la resta de partits i sobre tot als que han emplenat Mislata amb els seus bàculs al 95% dels fanals de la Vila, les tanques de carrer durant messos, les cabines telefòniques, els mupis, les llepolies a les portes dels col·legis, etc, etc. que facen públiques les seues despeses i demostren que no han sobrepassat el que marca la llei.

És necessari fer campanyes amb menys despeses i destinar eixos diners i recursos a coses realment imprescindibles i socials. És imprescindible que la igualtat d’oportunitats es manifeste també en la política. Menys propaganda buida i més debats oberts per a que la ciutadania puga escoltar totes les propostes.  És necessari un Compromís.