Compromís per Mislata, en el seu propòsit de gestionar ecològicament el municipi, reforça la proposta de defensar l’horta com a un be escàs i de valor per al municipi. Aspectes com la creació d’horts socials per als veïns, creació d’una granja escola municipal i el compromís manifest de recolzar la recuperació de l’entorn del Pou del Quint per a la població i com a punt d’ esplai. Estes propostes son elements claus al nostre programa de govern de cara a fer de Mislata un lloc més verd i habitable.

En paraules de Javier Gil, candidat a l’alcaldia de Mislata, queda clar l’aposta de la Coalició per fer de Mislata un poble diferent i compromés amb l’horta: “Des de Compromís volem una vila més habitable, més verda i sensibilitzada amb el seu entorn. Propostes com estos horts urbans municipals, porten sempre un component de conscienciació i de respecte cap al medi ambient”.

El objectiu d’este servei es donar una oportunitat als veïns, tant majors com joves, hereus d’este legat, el fet de valorar el seu entorn municipal com a riquesa, disfrutar de la natura al seu abast, i mitjançant el seu propi esforç a modus de hobbie, tindre la possibilitat de desenvolupar una autogestió de consum particular de fruites i hortalisses.

Aposta per esta pràctica com una alternativa pràctica i ecològica, en favor del veïnat i del respecte al mediambient. La intenció d’estos horts es crear una ferramenta de fàcil aplicació que siga el punt de partida cap a un oci alternatiu i saludable per a tots, allunyat del ciment i les grans superfícies comercials, que tant condicionen la vida al nostre municipi.