El candidat a l’alcaldia de Mislata, Javier Gil, participarà representant a Compromís al debat organitzat pel Consell de Joventut per a este dimecres 29 d’abril a les 18.30 hores al Centre Jove el Mercat. El debat, en què participaran totes les forces polítiques que presenten llistes a l’Ajuntament, es debatran les propostes que estan reflectides en els diferents programes en matèria de Joventut.

Una de les grans propostes que Javier Gil portarà al debat serà la de potenciar i promocionar una animació cultural no dirigista per a la joventut, amb la creació d’un fòrum amb presència del Consell de la Joventut on la població jove puga decidir sobre el pressupost de la seua regidoria, mitjançant de reunions periòdiques programades, per a realitzar viatges, concerts, exposicions, representacions de teatre, festivals, etc. Activitats autogestionades pèls joves, temps lliure, associacionisme, educació, turisme, cursos, beques, oposicions, convocatòries … tot als centres joves habilitats.

Compromís ha preparat un programa ambiciós en tots els camps, sent Joventut un dels més oblidats per part de les administracions, en els quals s’ha treballat amb un seguit de propostes recollides entre la població i que poden seguir fent arribar a la nostra plana web. Més espais per als joves, aprofitament dels ja existents, accés a l’habitatge, nous programes culturals o millora dels serveis esportius…

Totes estes propostes es desenvoluparan en el nostre programa i es debatran en enste marc, millorant les que siguen necessaries atenent als suggeriments dels joves als quals continuarem  amb atenció este dimecres per seguir creixent el Compromís a Mislata.