La candidata a la presidència de la Generalitat per Coalició Compromís, Monica Oltra, va estar este cap de setmana al costat del candidat a alcalde, Javier Gil i el col·lectiu de Mislata, de visita al nostre municipi amb motiu de la celebració del Centenari del Pou del Quint i la Fira del Comerç a la Plaça Major.

Durant la seua visita a la Fira del Comerç, la candidata va conèixer de primera mà la situació del comerç local i va atendre als suggeriments dels expositors que van estar departint amigablement amb Monica Oltra al recinte firal. El suport al xicotet comerciant és un pilar bàsic del programa de Compromís per Mislata tal com va desgranar Javier Gil durant la presentació de la candidatura el passat dijous al Centre Jove al Mercat. “El xicotet comerç és el motor de l’economia local i treballarem per fer tota una serie de mesures que no s’han desenvolupat per dinamitzar i atorgar-li la importància que es mereix”.

En l’apartat més lúdic, Tant Mónica Oltra com Javier Gil van participar activament amb la resta del col.lectiu de les festes commemoratives del Centenari del Pou del Quint. La candidata a la presidència de la Generalitat va mostrar la seua bona sintonia amb el president de la Coordinadora de veïns, Julián Martínez, després del suport demostrat en les Corts en matèria de Sanitat i per la signatura del compromís de complir el Pacte per la Sanitat de Mislata si Compromís arriba al poder a la Generalitat.